Φρικηπαίδεια:Ψηφοφορία επιλεγμένων άρθρων

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Αρχείο: 2006-2008 | 2009-2012 | 2013-2016

Εδώ μπορείτε να προτείνετε τα καλύτερα κατά τη γνώμη σας άρθρα, τα οποία μπορούν να φιλοξενηθούν στην Αρχική σελίδα. Ενημερωθείτε από το αρχείο Επιλεγμένο άρθρο για τα ήδη επιλεγμένα πριν καταθέσετε τις υποψηφιότητες σας. Η γνώμη σας δεν μετράει, αν και το πιθανότερο είναι να αγνοηθεί επιδεικτικά.

Για να προτείνετε ένα άρθρο δημιουργήστε μία ενότητα με το σύνδεσμό του ως τίτλο, ψηφίστε και υπογράψτε (~~~~). Ο καθένας μπορεί να ψηφίζει.
Πρότυπα ψηφοφορίας: {{Υπέρ}} {{Κατά}} ή {{Φου}} και {{Ουδ}} (το οποίο δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα). Η ψήφος των εγγεγραμμένων καταμετράτε ολόκληρη και των ανωνύμων κατά το ήμισυ. Τοποθετείστε στο άρθρο που προτείνετε το πρότυπο {{Προτεινόμενο}}.

Χρήστες που προτείνουν ένα άρθρο το οποίο τελικά δεν καταφέρνει να ψηφιστεί ως επιλεγμένο, θα εκτελούνται. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Επίσης: Αυτή η σελίδα δεν είναι σελίδα συζήτησης. Οι παραβάτες κερδίζουν ένα μπισκότο. Και μετά εκτελούνται.

[επεξεργασία] Υποψηφιότητες

[επεξεργασία] Λεονάρντο Ντα Βίντσι

 • Support vote Υπέρ - Γιατί το έγραψα... --Nebula-gr (talk) 20:38, 17 Οκτωβρίου 2014 (UTC)
 • Support vote Υπέρ - Καλό, θα μπορούσε να γίνει και καλύτερο. Λίγη μορφοποίηση στις ενότητες, μερικές φωτο, θέλει λίγη δουλίτσα. --Φιλι 15:16, 21 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 • Support vote Υπέρ, αλλά Symbol neutral vote Λευκό. - Οκ με τη μορφοποίηση, αλλά είναι μικρό σε έκταση και αδιάφορο. Υπάρχουν και καλύτερα άρθρα που δεν προτάθηκαν ποτέ..--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 18:22, 21 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

[επεξεργασία] Βάτραξ

 • Support vote Υπέρ - Γιατί το έγραψα... --Ike Iguana (talk) 18:33, 19 Ιανουαρίου 2015 (UTC)
 • Oppose vote Κατά - Ασυνάρτητο και χωρίς αναρτήσεις. --Φιλι 15:20, 21 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)
 • Symbol delete vote ΦΤΟΥ! - Απλώς για να ξέρεις, ο Ike Iguana εννοούσε ένα άρθρο που διαγράφτηκε από τον λινουξά (με αιτιολόγηση "ούτε για θυσία στον Κθούλου δεν κάνει" - ψάξε το αρχείο αν θέλεις). Αυτό εδώ μπήκε κατά λάθος σε αυτή τη σελίδα, γιατί εγώ τη δημιούργησα με βάση ένα κείμενο που βρήκα κάποτε στον Τεκέ.--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 18:22, 21 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

[επεξεργασία] ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

[επεξεργασία] ΣΥΡΙΖΑ:The Game

[επεξεργασία] Σκατά


Μα ακριβώς επειδή είμαστε Φρικηπαίδεια πρέπει να είμαστε φρικτοί και καινοτόμοι.--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 19:33, 22 Δεκεμβρίου 2017 (UTC)

Κοτσάρω και δύο παλαιές ψήφους:

 • Support vote Υπέρ Γιατί τα πάτησα ονειρεύτηκα. Εσείς;--Φιλι 10:27, 18 Μαρτίου 2012 (UTC)
 • Symbol neutral vote Λευκό. Μου διαφεύγει κάτι ή είναι ένα λήμμα χωρίς κανένα περιεχόμενο? Mefo (talk) 23:01, 12 Σεπτεμβρίου 2012 (UTC)

[επεξεργασία] Αχρωματοψία

Επαναφέρω και το εξής:

[επεξεργασία] Αστυνομία

Είναι πλήρες πετυχημένο και πολύ δημοφιλές.

 • Support vote Υπέρ. Είναι πολύ πετυχημένο, δημοφιλές, πλήρες. --GiaNtOiOiOin! 21:25, 9 Μαρτίου 2008 (UTC)
 • Support vote Υπέρ Ωραιότατο, πλήρες και δημοφιλές. Πάνω απ' όλα χιουμοριστικό και όχι εξυβριστικό ή εξευτελιστικό.--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 09:17, 30 Ιανουαρίου 2018 (UTC)

Από τη συζήτηση:

Ρε γκουζγκούνια ψηφίστε θετικά ή θετικά για το άρθρο της αστυνομίας.- Χρήστης:GiaNt

[επεξεργασία] Γυναίκα

 • Support vote Υπέρ Ανήκει στα βραβευμένα άρθρα, το σουλούπωσα, αφαίρεσα και μια βλακειούλα... Πιστεύω ότι είναι μια χαρά.--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 18:33, 2 Μαρτίου 2018 (UTC)

[επεξεργασία] Μόρντορ

[επεξεργασία] Κομμουνισμός

[επεξεργασία] Τα πάντα


Αυτό!