Φρικηπαίδεια:Υπουργείο Αθλητισμού

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Υπουργείο Αθλητισμού

Καλώς ορίσατε στη νέα ιστοσελίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, της Κυβέρνησεως της Φρικηπαιδειακής Δημοκρατίας της Μπανανίας! Εδώ μπορείτε να βρείτε τα πάντα σχετικά με τον αθλητισμό στη Φρικηπαίδεια, αλλά και να εξετάσετε εξονυχιστικά τα οικονομικά και οργανωτικά πλάνα του Υπουργείου, σύμφωνα με την Αρχή της Διαφάνειας. Θα χυθεί άπλετο φως!

[επεξεργασία] Οι Ανακοινώσεις του Υπουργείου

[επεξεργασία] Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΦΡΙΚΗΠΑΙΔΙΣΤΑΣ

Ημερομηνία ανακοινώσεως 15 ή 16 ΟκτωΜβρίου 2010,

Το Υπουργείο Αθλητισμού, υπό την τυραννικήν φιλελεύθερην καθοδήγησην του Πισωκυλώντας Μέλους της Φρικηπαιδείας Πιτσιφλικέριου του Κθουλιστού, στο πλαίσιο των δογμάτων και απαράβατων νόμων της Κοινότητας, ευχαριστεί εν πρώτοις τους ψηφοφόρους και εν δευτέροις ανακοινώνει τα εξής:

  1. Το έργο που ανέθεσε στον κ. Υπουργό ο Λαός, πηγή κάθε εξουσίας στο Έθνος της Φρικηπαίδειας, θα εκτελεστεί πάση θυσία, με μεράκι και χαρά.
  2. Ούτε ένα ευρώ λέμε τώρα του φορολογούμενου λαού δεν πρόκειται να κλαπεί από τα ταμεία του Υπουργείου.
  3. Θα ασχοληθούμε με γλήμματα αθλητικού περιεχομένου, αν και μόνο αν η μίζα που θα λάβουμε είναι πλουσιοπάροχη.

Μετά Φρίκης,

Ο Υπουργός Αθλητισμού

Πιτσιφλικέριος

[επεξεργασία] ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ, ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Το Υπουργείο Αθλητισμού σε συνεργασία με την Γενική Γραμματέα του Αλητισμού, αποφασίζει την κλωτσιά του Ηρακλή Ξεσσαλονίκης στην Ω' Εθνική. Η μη συμμετοχή της ομάδας στα στυμμένα έφερε αυτή την ελαστική ποινή. ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ.

[επεξεργασία] Το Συμβούλιο του Υπουργείου

Η σοβαρότητα και το αίσθημα ευθύνης του Υπουργείου, αποδεικνύεται περίτρανα, αν κοιτάξετε τα συμβούλιο του Υπουργού, κ. Πιτσιφλικέριου. Αποτελείται από ανθρώπους πετυχημένους στο χώρο τους και όχι μόνο. Άτομα φερέγγυα, που η αγάπη τους για το αθλητισμό και το μεράκι για σκληρή δουλειά, τους κάνει κατάλληλους για τη συγκεκριμένη θέση.

[επεξεργασία] Εξτέρναλ λινκς

[επεξεργασία] Ευγενικοί χορηγοί