FANDOM


που κατω-κατω?

που κατω-κατω? αφου αδειο ειναι!... τεσπα... η αρχικη σελιδα εχει βγει λιγο καπως. η δεξια στηλη ειναι πολυ μικρη (γιατι, η αγνωστη λεξη, η επιλεγμενη φωτογραφια και οι φρικη-ενωτητες πηγαν δεξια?)

Αποχωρώ (χρήστης Tzellos94)

κλείνω τον λογαριασμό μου στην φρίκη, μιας και δεν μπαίνω πια. βλέπω ότι ορθοστάτησε σχετικά και χαίρομαι!!αντε τσαοοοοοοο!!!(ααα βγάλτε με απο διαχειριστή η ότι άλλο είμαι!) --nikos (talk) 20:52, 14 Ιουνίου 2013 (UTC)

Λυπηρό, αν και λείπεις χρόνια. Σε ενημερώνω πως έχεις την δυνατότητα να αφαιρέσεις την ιδιότητα του διαχειριστή -για σένα μόνο- μόνος σου από το Ειδικό:Userrights (τοποθέτησε το όνομα χρήστη σου και πάτα κλικ). Το λέει ξεκάθαρα εδώ ->Ειδικό:ΚατάλογοςΔικαιωμάτωνΧρηστών -->Διαχειριστές..κάτω κάτω "Μπορεί να αφαιρέσει ομάδα από το δικό σας λογαριασμό: Διαχειριστές". Δες το εδώ σε εφαρμογή. Ισχύει και για τους Γραφειοκράτες. Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις. Φιλι 94.68.67.132 21:10, 14 Ιουνίου 2013 (UTC)

Αποχωρώ (χρήστης JimmyX)

Κι εγώ λέω να αποχωρήσω από γραφειοκράτης και μάλλον και διαχειριστής εντός των προσεχών ημερών, μιας και δεν είμαι ενεργός. Αλλά πρώτα πείτε μου αν θέλετε να κάνω κάποια αλλαγή στα δικαιώματα χρήστη (κάποιος καινούριος διαχειριστής/γραφειοκράτης/κατάργηση παλαιών διαχειριστών;)
Επίσης, αν κάποιος διαχειριστής ή άλλος αξιόφριχτος χρήστης θέλει να τον προσθέσω ως διαχειριστή στο facebook πριν αποσυρθώ ας με ενημερώσει..
Τέλος, θα στείλω τα στοιχεία σύνδεσης για ιμέιλ, τουίτερ και το νεκρό blog με μήνυμα σε όλους τους διαχειριστές. Σας βρίσκουν τα παραπάνω σύμφωνους; --Χρήστης:JimmyX What do you want? 01:08, 3 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)

η φρικη πεθανε ε?----Μογλιστής (talk) 14:24, 5 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)
Κοίτα και η πρώτη φουρνιά διαχειριστών έφυγε και ήρθε άλλη. Χρειάζεται ανανέωση. Είτε αυτή θα έρθει είτε θα πεθάνει. Το γεγονός ότι κανεις δεν έχει απαντήσει δεν είναι πολύ ενθαρρυντικό. --Χρήστης:JimmyX What do you want? 19:03, 6 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)
29 Οκτωβρίου 2013 ο FrikiLinuks έχει κάνει χρήση των admin tools άρα θεωρείται ενεργός διαχειριστής (last logged in 01:50, November 22, 2013). Αυτά για το "Είτε αυτή θα έρθει" δλδ Διαχειριστής υπάρχει και είναι εδώ (εκτός αν γνωρίζεις κάτι και δεν το λες). Όσο για το "η φρικη πεθανε ε?" & το "είτε θα πεθάνει", ένα wiki δεν πεθαίνει όταν δεν έχει ενεργό διαχειριστή ή γραφειοκράτη, αλλά όταν έχει μηδενικές συνεισφορές και views. Εδώ ->Top wikis (Spreadsheet που ενημερώνεται αυτόματα κάθε 5 λεπτά από Google Drive) λέει άλλα, όπως και εδώ και εδώ. Το "γεγονός ότι κανεις δεν έχει απαντήσει" σημαίνει ίσως 1ο) ότι κανένας δεν το είδε εδώ που το έγραψες απλά γιατί κανένας τους δεν παρακολουθεί τον Τεκέ και 2ο) για την περίπτωση που έχεις ενημερώσει σχετικά με προσωπικό μέιλ τον καθένα Διαχειριστή (άρα ξέρουν) σημαίνει ότι κανένας τους δεν θέλει να γίνει Γραφειοκράτης ή να πάψει να είναι Διαχειριστής. Απλό, γιατί αυτά ζητάς όταν γράφεις "Αλλά πρώτα πείτε μου αν θέλετε..." Σημειώνω για ενημέρωση και για να μην ανησυχείτε:
  1. Για την κατάργηση παλαιών διαχειριστών όταν είναι inactive, πέρα από το ό,τι δεν συντρέχει λόγος (άσε που μπορούν να το κάνουν και μόνοι τους) χρειάζεται συναίνεση της κοινότητας. Για την εκλογή νέων χρειάζεται -πέρα από την πρόθεση- η διαδικασία της εκλογής και η σύμφωνη γνώμη της κοινότητας. Σχετικά στο User access levels.
  2. Για την περίπτωση που υπάρξει μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς διαχειριστή (inactive for 60 days or more) και στην περίπτωση που κάποιος Γραφειοκράτης δεν απαντήσει σε έκκληση ενεργού χρήστη να γίνει διαχειριστής υπάρχει το Adoption:Requests με πολύ ξεκάθαρες απαιτήσεις.

Για τη πρόθεση αποχώρησης, είναι λυπηρό αν και λείπεις καιρό. Ελπίζω να το ξανασκεφτείς κι ό,τι κι αν αποφασίσεις να συνεχίσεις να την στηρίζεις όπως την στήριζες τόσο καιρό. --Φιλι 94.68.65.202 23:18, 8 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)

Βίντεο σε Αρχεία

Σύμφωνα με αυτή την ενημέρωση ένα script τρέχει για να μετατρέψει τις υπάρχουσες ετικέτες YouTube (YouTube tag) σε αρχεία. Όλες οι αλλαγές γίνονται από το WikiaBot, τα δε upload χρεώνονται στο χρήστη που έκανε την προσθήκη του βίντεο με το YouTube tag (μέσες άκρες, π.χ στο Ομόσπονδη Δικτατορία της Φραπεδιάς το βίντεο μπήκε από τον Zoulou και χρεώθηκε στον TK-999) πάλι από το WikiaBot. Οι διαστάσεις στα βίντεο μεταβλήθηκαν και θα τις ελέγξω. Όπου το WikiaBot δεν βρήκε αντίστοιχο βίνδεο δεν έκανε αλλαγή και θα το ελέγξω επίσης για να το αφαιρέσω. Τέλος, κάνει ζέστη. --94.68.80.117 12:29, 18 Ιουνίου 2013 (UTC)

Κωνσταντινατο Σερρων

Γεια σας..ειμαι ο χρηστης kostas 1234..Χθες ειχα αναρτησει χρησιμες πληροφοριες για το χωριο Κωνσταντινατο Σερρων και μου τις διαγραψατε... γιατι ρε παιδια;;;  :) (ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Kostas1234)

Η απάντηση βρίσκεται στην σελίδα συζήτησής σου. Αν δε σε καλύπτει διάβασε και το Φρικηπαίδεια:Συχνές ερωτήσεις παράγραφος "Το άρθρο μου διαγράφηκε. Γιατί;", έχει και λινκ στο .."για να χαιρόμαστε". 94.68.88.80 11:28, 18 Ιουλίου 2013 (UTC) πρώην 94.68.77.26

Αναφορά

Υπάρχει πρόβλημα στο Ειδικό:Μητρώο/newusers. Δεν ενημερώνεται από 22:56, 24 Σεπτεμβρίου 2013, ενώ γίνονται νέες εγγραφές. Το επιβεβαίωσα δημιουργώντας τον <εισάγεται αριθμό εδώ> λογαριασμό στη wikia. Επικοινωνήστε με τα Κεντρικά για το πρόβλημα μέσω του Ειδικό:Contact και ενημερώστε σε περίπτωση που το κάνατε, εδώ. Στον Τεκέ. --94.68.66.199 19:00, 10 Οκτωβρίου 2013 (UTC)

Έκανα την αναφορά bug στο wikia staff, η απάντηση ήταν άμεση και θα ενημερωθεί η τεχνική ομάδα. Το αναφέρω για να μη γίνει επιπλέον αναφορά από άλλο χρήστη. --94.68.66.199 17:13, 11 Οκτωβρίου 2013 (UTC)

Pouts

Μπορεί κάποιος διαχειριστάς να ρίξει μία ματιά στο Νέες σελίδες και να περιλάβει όλη την σαβούρα; Ευχαριστώ. --Mimo&Maxus (talk) 21:56, 4 Νοεμβρίου 2013 (UTC)