FANDOM


Πρότασις

Παρατήρησα ότι τώρα τελευταία,η γνωστή και ως παρωδία της Φρίκης,Βικιπαιδεία έχει εφαρμόσει ένα σύστημα αξιολόγησης... Παρ'ότι γνωρίζω ότι περιλαμβάνει ποοοοολυυυύ προγραμματισμό και χρόνο,πιστεύω πως θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσετε,ω εξουσιοδοτημένοι Φρίχτες,ένα τέτοιο σύστημα για τη διευκόλυνση και τον χαβαλέ των χρηστών σας.Πόσο μάλλον αν φτιαχτεί στη κλίμακα λίνουξ !--PROPATOR 21:44, 24 Μαΐου 2011 (UTC)

Ω, ναι... ποιος ξέρει να το κάνει, οεεεοοοο; Billonious 06:39, 29 Μαΐου 2011 (UTC)

Οι εκπληκτικά εκπληκτικοί προγραμματιστές σας;--PROPATOR 16:09, 29 Μαΐου 2011 (UTC)

Ρωτάω δειλά-δειλά, μήπως ξέρεις πως γίνεται; Γιατί αν δεν ξέρεις, μαύρο φίδι που με έφαγε. Θα πρέπει να ξεστραβωθώ για να βρω πως γίνεται. Πάλι θα με χάσει η γκόμενα μου Billonious 17:40, 29 Μαΐου 2011 (UTC)

Ποιός γέννησε την πάπια;

Οι γονείς της. μiμο&μάξους 17:03, 15 Μαρτίου 2011 (UTC)

Ποιά πάπια; --Τζίμιος ΣΤ' o Αλλοπρόσαλος Μίλα μου, ναι, μίλα μου! 21:35, 15 Μαρτίου 2011 (UTC)
Μια πάπια με παπιά. μiμο&μάξους 12:56, 16 Μαρτίου 2011 (UTC)
Ως κότα δεν δύναμαι να ποιούμαι την νήσσαν. Πάραυτα απάντηση θα δώσω στο προαναφερθέν ερώτημα. Ο Παπίος την γέννησε λίγο πριν τον χέσει ένας ρινόκερος και τον σκοτώσει ένας βίσωνας. Αποδεικτικά στοιχεία με παραπομπήν περικαλώ εδώ, απόλαυσε την βόλτα (& ελπίζω να σου αρέσει).Fili lost 07:43, 17 Μαρτίου 2011 (UTC)
Έτσι θα κατευθύνετε τους αδαείς χρήστες για την σωστή χρήση του Τεκέ;
Ο Τσακ Νορρις.Χρήστης:giotisduracell

Διπλότυπα αρχεία

Τι κάνουμε σε περιπτώσεις όπως αυτή; Μπορεί να διαγραφεί το αχρησιμοποίητο διπλότυπο αρχείο άφοβα; δλδ χωρίς να επηρεάσει αυτό που χρησιμοποιείται;-- 19:10, 10 Μαΐου 2011 (UTC)

To Adidas.jpg δεν συνδέεται με καμία σελίδα, αυτό μπορείς να σβήσεις. Το ADIDAS.jpg συνδέεται με τους ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΚΕΩΝ. Όταν ανοίγεις το αρχείο, στο κάτω μέρος της σελίδας, γράφει με ποιες σελίδες συνδέεται. ΥΓ. Πολύ κινέζικη η υπογραφή σου! Είναι το FiliLost στα κινέζικα; Billonious 23:45, 10 Μαΐου 2011 (UTC)

προτάσεις

 1. Προτείνω ξεκίνημα συγγραφής άρθρων ζωτικής σημασίας έστω και με 1α 2ο γραμμές.
 2. Μήπως θα έπρεπε να δείξουμε στους νέους χρήστες πώς να ανεβάζουν/χρησιμοποιούν φώτο και άδειες χρήσης;
 3. Nα φτιαξουμε ενα αρθρο για μια ομαδα που που θα λεγετε Α.Ο. Σοκολατενια Αυγα Δυο Χωριων"(υπαρχει εδω )--Εγω 18:00, 27 Απριλίου 2011 (UTC)
 • Δεν κατάλαβα μπρε Εσύ τι λέει το εκεί που λες εδω, αν και διόρθωσα το λινκ.--Fili lost 18:42, 27 Απριλίου 2011 (UTC)
 • (#1) Συμφωνώ για το πρώτο γιατί πολλές φορές θέλω να βάλω links σε θέματα για τα οποία δεν υπάρχουν άρθρα. Όμως, όσο παραμένουν άρθρα της μίας γραμμής, θα ήταν καλύτερο να μπουν στην κατηγορία Κατηγορία:Λεξικό για να μην προταθούν για διαγραφή στο μέλλον από επίδοξους μιμητές μου. Και βεβαίως, δεν γράφουμε με greeklish, ούτε βγάζουμε χολή γιατί μόλις βλέπω τέτοια άρθρα χάνω τον πολιτισμένο εαυτό μου :-) (#2) Λέω να κάνω έναν "οδηγό ανεβάσματος και τροποποίησης φωτογραφιών" με βήματα και φωτογραφίες για να μπει στο Βοήθεια:περιεχόμενα. Πάντως, στο Βοήθεια:περιεχόμενα έχει πολύ καλό stuff. (#3) Έχω την ίδια απορία με την Fili. Billonious 19:32, 27 Απριλίου 2011 (UTC)


Επί προτάσεων

 1. Βελτιώνουμε και επεκτείνουμε το Φρικηπαίδεια:Προτεινόμενα θέματα, και προσθέτουμε μερικά ζωτικής σημασίας από το Ειδικό:ΕπιθυμητέςΣελίδες (θα το επεξεργαστώ & αυτό έχει κενά από διαγραφές,+πρτπ,+)
 2. Προσκαλούμε τους εγγεγραμμένους σε διαγωνισμό συγγραφής αυτών (ταυτόχρονα προσκαλούμε τους ΙΡδες να δημιουργήσουν λογαριασμό για να συμμετέχουν). Χρονικά όρια διαγωνισμού απλωμένα. Βραβεία, διακρίσεις συμμετέχοντων και νικητών, διαλέχτε και πάρτε, στέρεψα. Ένα βραβείο για το άρθρο, μια τιμητική πλακέτα για τον συγγραφέα και προβολή του στην Αρχική σαν Συγγραφέας του μήνα(;)/έτους(;).
 3. Ανοίγει μια σελίδα δηλώσεων συμμετοχών των συγγραφέων για κάποια απ' αυτά τα άρθρα, επιλέγεται 1ας για το καθένα μετά από συμφωνία κυρίων(δλδ μεταξύ τους συνεννόηση) και ξεκινάμε (πότε; τότε!).
 4. Όροι. π.χ. να είναι χρήστης, να μη το γράψει στην σελίδα του αλλά σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο, να το γράψει μόνο ένας (βελτιώσεις όπως φορμάτ, κτλ εννοείται πως μπορούν να γίνουν & από άλλους στο τελικό στάδιο), το άρθρο να είναι γραμμένο στα ελληνικά, όχι απαραιτήτως του Μπαμπινιώτη και με το Caps Lock όχι πατημένο, να έχει τουλάχιστον μία φωτογραφία, να κλειδωθεί από την αρχή. Μετά ψηφοφορία, τα καλά διατηρούνται, τα λοιπά άει σιχτιρίζονται ή διατηρούνται στη σελίδα χρήστη του για να το θυμάται (ή για να το βελτιώσει).
 5. Την ιδέα την πέταξε ο Τζίμης, αλλά για την οργάνωση χρειάζονται πολλοί και για την συμμετοχή άλλοι τόσοι. Το αφήνω σαν πρόταση προς συζήτηση εδώ.-Fili lost 08:26, 18 Απριλίου 2011 (UTC)


Ο Θείος Σαμ σε θέλει!

Uncle-Sam

Τσακίσου για δουλειά!

Μπες σήμερα και εσυ στο Σαν Σήμερα και βάλε το δικό σου λιθαράκι στο βουνό των ανοησιών. Θυμήσου, στην πρωτη σειρά γράφουμε την σημερινή μέρα και στις από κάτω σειρές γράφουμε 3-4 ιστορικές ημερομηνίες. Billonious 07:24, 22 Μαρτίου 2011 (UTC)


Βαρβαρική εισβολή

Απεκρούσθη επιτυχώς ο ανώνυμος Βάνδαλος 89.161.82.165 . Εξορίσθη πίσω στην Βανδαλουσία με ban για ένα έτος, γιατί βανδάλισε 7 σελίδες, διαγράφοντας το περιεχόμενο. Βανδάλισε και την σελίδα "Φρικηπαίδεια:Σχετικά", οπότε την κλείδωσα για ανώνυμη επεξεργασία, αφού την επανέφερα. Δείτε τους βανδαλισμούς στην στην σελίδα συνεισφοράς του του. Billonious 22:00, 22 Μαρτίου 2011 (UTC)

IP και χρήστες που τα μέλη της dream team της Φρικηπαιδείας προτείνουμε να πάνε στον διαολεμένο κάδο της ανακυκλώσεως --Τζίμιος ΣΤ' o Αλλοπρόσαλος Μίλα μου, ναι, μίλα μου! 02:50, 24 Μαρτίου 2011 (UTC)
Μπααα, το φλίτρο σπαμ δεν με αφηνει να αφησω μυνημα στις Καταγγελίες Βαρβαρισμών.Billonious 07:34, 24 Μαρτίου 2011 (UTC)
Τι σκατά είναι τούτο το φίλτρο που όλοι το βλέπουν κι όχι εγω; --Τζίμιος ΣΤ' o Αλλοπρόσαλος Μίλα μου, ναι, μίλα μου!
Ρε ποιος με έμπασε σε αυτό το αχούρι? Αστα διάλα ρεεεεεεε, γκαβάδι--:Ρ Fili tsa 16:48, 28 Μαρτίου 2011 (UTC)
Χάνω επαφή με τη γη; --Τζίμιος ΣΤ' o Αλλοπρόσαλος Μίλα μου, ναι, μίλα μου! 17:14, 28 Μαρτίου 2011 (UTC)
Για να δεις το φλίτρο σπαμ, πρέπει να γυρίσεις τρεις φορές γύρω απο τον εαυτό σου φτύνοντας την πλάτη σου και λέγοντας το Πάτερ Ημών ανάποδα στα λατινικά. Αν δεν πιάσει ούτε αυτό πρέπει να σε εξορκίσει ο ίδιος ο Πάπας. Billonious 17:29, 28 Μαρτίου 2011 (UTC)

Αγγελία

ζητείται (αλλά δεν το ξέρει ακόμα) γραφειοκράτης για να προσθέσει μία επιπλέον στήλη στο Γρήγορο Μενού στο πάνω μέρος της σελίδας (εκεί που γράφει Τεκές-Κοινότητα-Κορυφαία άρθρα - Ενδιαφέροντα). Θέλω να βάλω μία στήλη με τίτλο Επεξεργασία ή Εργαλεία, και να βάλω λινκς προς τα πρότυπα άρθρων, τα πρότυπα χρήστη κτλ για να τα βρίσκουμε πατ-τιουτ! Ο συμμετέχων θα αμοιφθεί με ένα βαρέλι Heineken. Billonious 08:06, 24 Μαρτίου 2011 (UTC)

new look δουλεύεις; Πτου. Έχεις τα εργαλεία κάτω, στον πάτο, κάνε customize. Πατ-κιουτ.(δικαιούμαι μια γουλίτσα βαρελίσια;)--Fili lost 08:55, 24 Μαρτίου 2011 (UTC)
ναι δουλεύω new look αλλα η τούλμπαρ στον πάτο έχει προκαθωρισμένες επιλογές. Χωχωχω δεν θα πιεις μπυριτσα Billonious 09:51, 24 Μαρτίου 2011 (UTC)
Αυτό δε σου αρκεί; --Τζίμιος ΣΤ' o Αλλοπρόσαλος Μίλα μου, ναι, μίλα μου! 01:20, 27 Μαρτίου 2011 (UTC)
μα δεν μπορώ να βάλω τα λινκς που θέλω στην τουλμπαρ. Στο popular tools έχει 14 εργαλεία (ο Θεός να τα κάνει) που δεν μου ειναι χρησιμα. Θελω να βαλω λινκς για την γρηγορη επεξεργασια σελιδων, κυρίως λινκς σε προτυπα χρηστη/αρθρων κτλBillonious 13:40, 27 Μαρτίου 2011 (UTC)
Τελικά για την τοolbar κάτω μιλάμε ή για το γρήγορο μενού στην κορυφή της σελίδας; --Τζίμιος ΣΤ' o Αλλοπρόσαλος Μίλα μου, ναι, μίλα μου! 16:39, 27 Μαρτίου 2011 (UTC)
αυτο που με ενδιαφέρει είναι το Γρήγορο Μενού στην κορυφή της σελίδας, εκεί που γράφει Τεκες-Κοινότητα-Ενδιαφέροντα. Για την ιστορία, δεν αποθηκεύει την επεξεργασία που του έκανα (πρόσθεσα μία στήλη). Υποθέτω πως θέλει δικαιώματα Γραφειοκράτη για να αλλάξει.Billonious 16:52, 27 Μαρτίου 2011 (UTC)
Billonius
Billonius, είναι απλό(θες βοήθεια;), στα εργαλεία στείλε στον κάδο ότι @@rj@ δεν σου χρειάζεται και κάνε add αυτά που θες να προκαθορίσεις με το στυλό. Γιατί να αλλάξει όλη η newlookφρίκη; Κοίτα τα δικά μου σε new look τα οποία αλλάζω κάθε φορά που μου την δίνει.--Fili tsa 17:10, 27 Μαρτίου 2011 (UTC)
τότε κάτι μπλοκάρει τον firefox μου. Πως κάνεις add μία λειτουργία που δεν υπάρχει στα tools δεξια; Billonious 17:56, 27 Μαρτίου 2011 (UTC)
firefox έχω & εγώ μόνο που τον λένε iceweasel!Πας customize βάζεις μια οποιαδήποτε @@j@, πας αριστερά πατάς το στυλό και κάνεις rename item και γράφεις αυτό που θες ή άνοιξε μια επιπλέον σελίδα ψάξε αυτό που θες να add & κάνε copy-paste ότι γράφει πάνω-πάνω ο browser, π.χ [Ειδικό:ΧωρίςInterwiki]. Είδα πάντως πως μπορεί να βάλει μόνο Κατηγορίες + 1α ακόμη Κατηγορία:A.--Fili tsa 19:10, 27 Μαρτίου 2011 (UTC)
το γραφω με δυο αγγύλες, το γράφω με μία αγγύλη, χωρίς αγγύλες. Δεν βλέπω φως. Θα ψαξω τις οδηγιες στην αγγλικη uncyclo-

συγχώνευσα την Μαλέα

Μετέφερα το κείμενο του Βιογραφία στο άρθρο Δέσποινα Μαλέα, γιατί το πρώτο έγραφε αποκλειστικά για το δεύτερο Billonious 17:35, 29 Μαρτίου 2011 (UTC)

Αρχική σελίδα

Σας αρέσουν τα χρωματάκια και η γραμματοσειρά που έβαλα στις επικεφαλίδες της αρχικής σελίδας; Να τις κρατησω ή να βάλω τα προηγούμενα; Billonious 16:27, 30 Μαρτίου 2011 (UTC)

Nope. Δεν ανήκουν στην ίδια παλέτα (δεν συνδυάζεται αυτό με τα λοιπά χρώματα ή παλ ή έντονα), ακόμη πού πήγε το λευκό; Ρίξε τους τόνους 2ο κλίμακες τουλ. π.χ.αυτό όχι αυτό το ξεπλυμένο. Πολλά χρώματα, σαν τον κήπο μου αυτές τις μέρες, ανοιξιάτικο. Η γραμματοσειρά μου άρεσε.--Fili tsa 05:22, 31 Μαρτίου 2011 (UTC)
Ήθελα το background color της επικεφαλίδας να ειναι της ίδιας παλέτας με αυτό του κειμένου που ακολουθεί, αλλά κάθε θεματικό πλαίσιο να έχει διαφορετικό χρώμα (πχ ροδακινί) από το επόμενο (πχ μπλε), ώστε να ξεχωρίζουν τα θέματα. Αλλά κατέληξε πολύ παρδαλό. Να κάνω όλη την σελίδα με αποχρώσεις του μπλε; Επειδή το μπλε έχει γίνει χιλιοτετρημένο, ποιο άλλο χρώμα βολευει για να χρησιμοποιηθούν οι αποχρώσεις του; Ποντάρω στο ανώτερο φυλετικά γυναικείο γούστο σου περί κομψότητας καθώς είμαι λίγο τούβλο στο κομψό design :-) Billonious 19:44, 31 Μαρτίου 2011 (UTC)
Σώθηκες! (Κατέβασε τους τόνους, για αρχή, δλδ. κάντα πιο απαλά)--Fili tsa 20:49, 31 Μαρτίου 2011 (UTC)
Ας, χαίρομαι που σε βλέπω.--Fili tsa 20:49, 31 Μαρτίου 2011 (UTC)
Μα πως να κατεβάσω τους τόνους, αφού δεν φωνάζω... :-( Billonious 21:37, 31 Μαρτίου 2011 (UTC)

Θα καταρρεύσω!! Όχι άλλη Comic Sans! --Τζίμιος ΣΤ' o Αλλοπρόσαλος Μίλα μου, ναι, μίλα μου! 14:06, 1 Απριλίου 2011 (UTC)

Κράτα γερά αφέντη, σε χρειαζόμαστε ζωντανό. Ξέρω... είναι δυνατό το σοκ αλλά είσαι γερό σκαρί εσυ. Yes, indeed! Billonious 15:50, 1 Απριλίου 2011 (UTC)
Δεν είπα πως μου άρεσε περισσότερο από την προηγούμενη. O.k Τζίμιε;--Fili lost 05:54, 6 Απριλίου 2011 (UTC)
Σου άρεσε - δεν σου άρεσε .... άντε πες τι σου αρέσει, να το βάλω να τελειώνουμεBillonious 13:09, 6 Απριλίου 2011 (UTC)
Είπα η γραμματοσειρά μου άρεσε, απλά δεν είπα πως μου άρεσε περισσότερο από την προηγούμενη. Γυναικεία απάντηση, διπλωματική ή τάτσι μίτσι κότσι! Γιατί η Αρχική ανήκει σε Κατηγορία; Διόρθωσέ το asap! Γιατί; Γιατί έτσι είπα, γι' αυτό!--Fili lost 07:21, 8 Απριλίου 2011 (UTC)

Τώρα σας αρέσουν τα χρώματα της αρχικής σελίδας; Billonious 16:41, 1 Απριλίου 2011 (UTC)

Ρεμάλια αρσενικά και θηλυκά, σας ανακοινώνω πως ξεκινάει μια νέα εποχή για την Φρικη-. Οχι, δεν κρατικοποιήθηκε. Βρήκα πως βάζουν εικονίδια που εκτείνονται εκτός των πλαισίων στην αρχική σελίδα και είμαι ενθουσιασμένος μέχρι το σώβρακο. Γιούριαααα. Το επόμενο βήμα είναι να στρογγυλοποιήσω τα τετράγωνα... εννοώ τις γωνίες των πλαισίων της αρχικής σελίδας. Με προσκυνάω. Μου υποκλίνομαι. Είμαι μεγάλος, πολύ μεγάλος, τεράστιος, θεόρατος, τιτάνιος, αστρονομικών διαστάσεων. Μπούγκι, μπούγκι, μπούγκι. Billonious 19:27, 2 Απριλίου 2011 (UTC)

εχει γινει πολυ καλο και εχει τακτοποιηθει παρα πολυ η αρχικη. θα ηθελα να τα κανω εγω, αλλα καλυτερα καντα εσυ, τεραστιε, θεορατε, τιτανιε, μπουγκι μπουγκι, κλπ, γιατι εγω αν και ειμαι λινουκσακιας δεν ξερω την τυφλα μου απο, προγραμματισμο, κωδικες, html, κλπ παπαριες και σιγουρα θα τα εκανα ολα σκατά. θα τα θυσιαζα ολα στον ΚΘΟΥΛΟΥ με συνοπτικες διαδικασιες...GothIconEmeseneBlogger 19:33, 4 Απριλίου 2011 (UTC)
Που 'σαι ακόμα. Έχω μεγαλόπνοα σχέδια για την φρικη-, αλλά χρειάζομαι πολύ διάβασμα για να μάθω τα πούστικα tips της html. Billonious 19:53, 5 Απριλίου 2011 (UTC)

Ενθουσιασμένε, στην Αρχική το Τρέχοντα γεγονότα οδηγεί (παύση για εύρεση σωστού χαρακτηρισμού),,, δεν μου'ρχεται, πάντως σε γενικές γραμμές δεν πρέπει να οδηγούμε με κόκκινο.--Φιλι 08:56, 15 Μαΐου 2011 (UTC)

Επίσης γιατί "Γνωρίζατε ότι... " (παρελθοντικός χρόνος) και όχι "Γνωρίζετε ότι...";--Φιλι 07:12, 20 Μαΐου 2011 (UTC)
Δεν γράφει πουθενά "τρέχοντα γεγονότα οδηγεί (παύση..." . Για το "Γνωρίζατε ότι" ξέρουν αυτοί που το έφτιαξαν, αλλά δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοι. Billonious 15:26, 20 Μαΐου 2011 (UTC)
Άλλαξε skin πρώτα, και μετά κλείσε ραντεβού σε οφθαλμίατρο. --Φιλι 08:38, 21 Μαΐου 2011 (UTC)
Εσύ άλλαξε φάτσα πρώτα και μετά κλείσε ραντεβού με όποιον θέλεις, που θα μου πεις να αλλάξω skin Billonious 12:28, 21 Μαΐου 2011 (UTC)

Πρότυπο Κόμματα στην Ελλάδα

Να επεκταθεί το πρότυπο ώστε να συμπεριλαμβάνει όλα τα Κώματα, πολλά εκ των οποίων είναι ορφανά.--Fili tsa 07:19, 1 Απριλίου 2011 (UTC)

Ναι Billonious 08:43, 1 Απριλίου 2011 (UTC)

Δημοφιλέστερα άρθρα

Να αφαιρεθεί sto newlook, καθώς δεν υπάρχει η σελίς Special:Mostpopulararticles πλέον. Μπορείτε να το καρατσεκάρετε και εδώ. --Fili lost 07:15, 6 Απριλίου 2011 (UTC)

το αντικατέστησα με τα αρχαιότερα άρθρα, για να μαθαίνουν οι νεότεροι πως γράφανε τα άρθρα τα γερόντια. Αν προτιμάτε κάτι άλλο, feel free to change it, αν και η στήλη Κορυφαία Αρθρα χωράει ακόμα δύο γραμμές. Billonious 13:04, 6 Απριλίου 2011 (UTC)

Κατηγοριοποίηση εικόνων

Για την κατηγοριοποίηση εικ. χρησιμοποιούμενων ή μη, να εντάσσονται στην ήδη υπάρχουσα κατηγορία; π.χ. πολιτικοί, cartoons, γεωγραφία, χώρες ή Εικόνες πολιτικών, Εικόνες γεωγραφίας, Εικόνες με ζώα κ.τ.λ και όλα μαζί στην Κατ. εικόνες (εδώ θα βρείτε όλες τις εικόνες); Πρέπει με κάποιο τρόπο να συμμαζευτούν, & για να τις βρίσκουμε, & γιατί έτσι δεν θα είναι ανκάτ, & γιατί έτσι ίσως κάποιες χρησιμοποιηθούν ή διαγραφούν. Υπάρχουν ≈1000 αχρησιμοποίητες και πάνω από 1000 ανκάτ.--Φιλι 11:24, 26 Μαΐου 2011 (UTC)

ρωτάω γιατί δεν είμαι σίγουρος, αν οι φωτογραφίες μπουν στις κατηγορίες των άρθρων, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα; Billonious 14:00, 26 Μαΐου 2011 (UTC)
Δεν νομίζω, το πιο σωστό είναι να υπάρχουν σε χώρια κατηγορίες δλδ έτσι αλλά μπορεί και έτσι όπως στην δική μας Κατηγορία:Επικίνδυνο σε χώρους εργασίας. Όμως με το που ανήκουν σε π.χ.Κατηγορία:Εικόνες γεωγραφίας & όλες μαζί στις Κατηγορία:Εικόνες μαζεύονται σε ένα σημείο και δεν τις ψάχνουμε. --Φιλι 15:33, 26 Μαΐου 2011 (UTC)

Τις μάζεψα όλες, κάτι λίγες μείνανε και θα τις δω όταν δεν βαριέμαι ή δε ζεσταίνομαι τόσο πολύ όσο σήμερα. Συνεχίστε να τις φορτώνεται χωρίς άδεια ή χωρίς Κατ, γιατί τα 12.479 έντιτ με φαίνονται λίγα.--Φιλι 13:16, 8 Ιουλίου 2011 (UTC)

Αρχική σελίδα v.2

(1) στον κώδικα της αρχικής, έβαλα ταυτότητες με την μορφή σχόλιου σε κάθε θεματική ενότητα, ώστε όποιος την επεξεργάζεται να βρίσκει γρήγορα το θεματικό πλαίσιο

(2) έβαλα κοινό κώδικα μορφοποίησης για κάθε θεματικό πλαίσιο, ώστε να είναι όσο πιο κατανοητός γίνεται. Από τις επανειλημμένες επεξεργασίες του παρελθόντος, βρήκα 3 διαφορετικούς τρόπους μορφοποίησης

(3) έβαλα ίδιο μέγεθος και τύπο γραμματοσειράς για τις επικεφαλίδες (px:17, Comics Sans) και τις υποσημειώσεις (px:1, Default), για να είναι ομοιόμορφες

(4) σε κάθε κελί επικεφαλίδας, έβαλα δύο layers div με διαφορετικό z-order άξονα. Ένα για το εικονίδιο αριστερά και ένα για το κείμενο της επικεφαλίδας στο κέντρο. Έτσι, το εικονίδιο εκτίνεται εκτός (πανω και κάτω) του πλαισίου της επικεφαλίδας και δίνει το εφέ της προοπτικής.

(5) σε όλα τα εικονίδια έβαλα τον κώδικα link=|alt= , ώστε να μην κλικάρονται, αφού δεν χρησιμεύουν πουθενά εκτός από διακόσμηση

(6) το αλμανάκ ανανεώνεται αυτόματα και καθημερινά στις 2πμ

(7) δεξιά της επικεφαλίδας του "επιλεγμένου άρθρου", θα δείτε ενα μολυβάκι. Αυτό ανοίγει την επεξεργασία του επιλεγμένου άρθρου απευθείας (στο edit mode) . Αν σας αρέσει, θα βάλω και στα άλλα άρθρα.

(8) ενώ στο δικό μου pc, η αρχική σελ. βγαίνει ok, ίσως σε άλλα pc (με άλλη ανάλυση οθόνης κτλ) να μην βγαίνει σωστή. Ενημερώστε με για να προσπαθήσω να διορθώσω την μορφοποίηση Billonious 16:44, 3 Απριλίου 2011 (UTC)

(9) Αφού δεν απάντησε κανείς για το #(8), θεώρησα την σιωπή ως συνέναιση και εβαλα μολυβάκια σε όλα θεματικά πλαίσια που έχουν συχνή επεξεργασία για να μην σπαταλάμε μισάωρα να βρούμε κάποιο πρότυπο.

(10) επέκτεινα τα θέματα της βοήθειας και τα χώρισα σε τρεις κατηγορίες: αρχάριων, μεσαίων, προχωρημένων.

(11) έβαλα εσοχές 10px δεξιά και αριστερά στα μεγάλα κείμενα της αρχικής σελίδας, για να είναι πιο φιλικά στην ανάγνωση.

(12) άλλαξα το πλάτος των στηλών της αρχικής, σε 60% για την αριστερή στήλη και σε 40% για την δεξιά στήλη. Έβαλα τα πλαίσια με τα μεγάλα κείμενα στην αριστερή για να είναι πιο ευανάγνωστα. Τα θεματικά πλαίσια με links τα έβαλα στην δεξιά.

(13) έγιναν διάφορες μικροαλλαγές πχ. το background color του καλωσορίσματος έγινε ελαφρύ ροδακινί, αφαίρεσα το περίγραμμα των δύο κύριων στηλών, έβαλα πάνω και κάτω περίγραμμα διαφορετικού χρώματος στις επικεφαλίδες, εικονίδια με μπλε σημαιάκια στα λινκς των υποσημειώσεων στα θεματικά πλαίσια. Billonious 17:54, 7 Απριλίου 2011 (UTC)

 • Σήμερα 8/4/2010. Σε monoBook που είναι και το προκαθορισμένο άρα και αυτό που πρέπει κυρίως να ενδιαφέρει, το πρώτο κουτί που αναφέρει το καλώς ήρθατε, είναι άνισα δίχρωμο. Και κάτω κάτω μεγάλες διαφορές στην στήχιση. --Fili lost 06:57, 8 Απριλίου 2011 (UTC)
Είναι καλύτερες τώρα οι άνισες στήλες της αρχικής; Η διχρωμία του "Καλωσήρθατε" διορθώθηκε; Η κατηγοριοποίηση της αρχικής σελίδας στα άρθρα του Οσκαρ Ουαλντ είναι σφάλμα και δεν βρίσκω πως διορθώνεται. Ϊσως έχει να κάνει με την ρήση του ¨Οσκαρ μέσα στο πλαίσιο του "Επιλεγμένου άρθρου". Θα προσπαθήσω να το φιξάρω αυτό. Billonious 12:53, 8 Απριλίου 2011 (UTC)
Ναι είναι ο.κ ,μονόχρωμη & ζυγοσταθμισμένη. Η κατηγορία έχει σχέση με την Παπαριά που έβαλες σαν επιλεγμένο, πάει αυτομάτως στα του Όσκαρ. Ίσως αν βάλεις στο πρότυπο επιλεγμένο άρθρο <includeonly>ρήσεις Όσκαρ ή <noinclude>Όσκαρ ή, ή.. ΡΩΤΑ τον Ας, εγώ απ' αυτόν τα έμαθα.--Fili lost 13:01, 8 Απριλίου 2011 (UTC)
Τo <nowiki> απενεργοποιεί τις εντολές wiki-διαμόρφωσης. Πχ. με την χρήση του, τυπώνω το κείμενο: {{Ρήση-απλό|είσαι εσυ;|εγώ|εμένα}}, χωρίς να γίνει αυτό:
“είσαι εσυ;”
- εγώ για εμένα.
Το <noinclude> δεν μεταφέρει κείμενο προτύπου σε δεύερη σελίδα που ενσωματώνει το πρότυπο. Πχ. ο κώδικας [[κατηγορία:πρότυπα]] που προσθέτεις στο τέλος του προτύπου "Επιλεγμένο Άρθρο" δεν εμφανίζεται στην αρχική σελίδα. Ο πλήρης οδηγός είναι εδω για το πως δουλευουν. Οπότε άστο, ρωτάω τον εαυτό μου για την κωδικοποίηση Billonious 16:09, 8 Απριλίου 2011 (UTC)
Μπιλλόνιε, το nowiki το έβαλα για να δεις τι γράφω, όχι για να το χρησιμοποιήσεις, το includeonly λέει το ΜΕΤΑ πως χρησιμοποιείται για να βάζει μόνο τα άρθρα σ' αυτην την κατηγορία και όχι το πρότυπο το ίδιο. Μήπως θάπρεπε να το βάλεις includeonly στο πρότυπο εκεί που λέει Category:Άρθρα με ρήσεις του Όσκαρ Ουάιλντ ή δεν ξέρω πού, για να μην είναι το ίδιο το πρότυπο στην κατηγορία; Όπως & στου Ας τις ρήσεις. Η λύση είναι απλή, βάζεις ένα ρήση απλό στο άρθρο Παπαριά με τα ίδια λεγόμενα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναβρεθεί άλλο επιλεγμένο με ρήση του Άγγλου ή οποιουδήποτε άλλου.--Fili lost 16:40, 8 Απριλίου 2011 (UTC)
οκ, έπιασε το τέχνασμα. Thank you Billonious 17:22, 8 Απριλίου 2011 (UTC)

(14)όλα τα θεματικά πλαίσια της Αρχικής Σελίδας συνδέονται με το αντίστοιχο πρότυπο, ώστε να μπορεί κάποιος να το επεξεργαστεί, χωρίς να κινδυνεύει (από λάθος) να χαλάσει ο κώδικας της Αρχικής. Έβαλα κλείδωμα για ανώνυμους χρήστες στα πρότυπα που επεξεργάζονται συχνά (πχ "Ξέρετε ότι...) ωστε να μπορεί να το αλλάξει οποιοσδήποτε απλός user σε περιόδους που οι διαχοιριστές απουσιάσουν. Στα πρότυπα που έχουν σπάνιες αλλαγές (πχ links Κοινότητας, πλαίσια, ρήσεις) έβαλα σκληρό κλείδωμα για να μην διαλυθεί η οπτική εμφάνιση της Αρχικής Σελ. Επίσης, κατηγοριοποίησα τα πρότυπα που χρησιμοποιούνται στην Αρχική ως "Πρότυπα αρχικής σελίδας". Billonious 10:10, 14 Απριλίου 2011 (UTC)

Συμβατότητα browsers

Σκέφτηκα να αντιγράφουμε στη σελίδα συζήτησης κάτι σαν αυτό για να ελέγχουμε πώς φαίνονται οι διάφορες αλλαγές που κάνουμε (όπως οι τελευταίες στην αρχική σελίδα) στους διάφορους browsers. Τι λέτε;

Εναλλακτικά μπορούμε αν κάνουμε περιοδικούς ελέγχους σε κρίσιμες σελίδες της Φρικηπαίδειας! --Τζίμιος ΣΤ' o Αλλοπρόσαλος Μίλα μου, ναι, μίλα μου! 00:18, 6 Απριλίου 2011 (UTC)
 • o.k. Τζίμη. Πάντως την διαφορά που είδε ο Ας & έκανε επαναφορά την είδα & εγώ, η αριστερή στήλη άφηνε στα δεξιά της, από πάνω μέχρι κάτω, ένα κενό του μεγέθους που έχει το κενό π.χ. στη φώτο του μήνα σήμερα. Το ίδιο ήταν με Iceweasel4(MozzFirefox4)-Chromium-Epiphany(με αυτό το ρημάδι τα βλέπω όλα μικρούτσικα). Η Αρχική σελίδα/δοκιμή Billonius όπως την βλέπω σήμερα θέλει ζυγοστάθμιση (πιο ψηλά είναι η δεξιά στήλη).--Fili lost 05:43, 6 Απριλίου 2011 (UTC)
 • όπως έγραψα στο προηγούμενο post, να με ενημερώνετε έγκαιρως όταν βλέπετε κάτι λάθος, εάν σας ενδιαφέρει να το διορθώσω. Κύριε Τζίμη, έβγαλα ανακοίνωση, αλλά μόνο ο Άσεμνος με ειδοποίησε ότι κάτι πάει στραβα. Η Αρχική σελίδα/δοκιμή έχει τις διαφημίσεις στο δεξί πλαίσιο και έχει διαφορετική γεωμετρία από την original Αρχική σελίδα που έχει τις διαφημίσεις στο πάνω πλαίσιο. Οι δύο στήλες είναι λίγο εκνευριστικές τέλος πάντων Billonious 06:19, 6 Απριλίου 2011 (UTC)
 • εγω με καμμενη αλεπυ 4Β4 σε λινουκς την αρχικη τη βλεπω μια χαρα (αναλυση 1280Χ1024, pixel density 96DPI). πιανει ολο το πλατος σελιδας, κανονικα (οπως το 'σχωρεμενο monaco που δεν εφηνε καθολου να παει χαμενο) και ολες οι στηλες με φαινονται κανονικα "ζυγοσταθμισμενες". (κακογουστα doubleclick) διαφημιστικα (ευτυχως) δεν βλεπω γιατι τα low level filters του DarkGoth (ετσι εχω ονομασει το λινουκσιδι, μην γελατε... :D :D ), τελικα κανουν πολυ καλα τη δουλεια τους...GothIconEmeseneBlogger 10:19, 6 Απριλίου 2011 (UTC)
  • α! και αυτη η τσουτσου που φαινεται στην εικονα εδω αποκατω μεσα στο κοκκινο τετραγωνακι... τι ακριβως ειναι αυτο? φαινεται καπου στον κωδικα, για να το βγαλουμε, η, να το φτιαξουμε?...GothIconEmeseneBlogger 11:48, 6 Απριλίου 2011 (UTC)
Αυτή η τσουτσού δεν υπάρχει στον επεξεργάσιμο κώδικα της αρχικής σελίδας, οπότε υποθέτω πως είναι στον εγγενή & μη-επεξεργάσιμο κώδικα, όπως είναι οι διαφημίσεις. Δηλαδή, δεν μπορούμε εμείς να τον αλλάξουμε, παρά μόνο οι global-moderators της wikia. Billonious 13:07, 6 Απριλίου 2011 (UTC)

Interwiki

Το έβαλα στην σελίδα συζήτησής μου αλλά απάντηση δεν πήρα από την «κοινότητα» ως συνήθως. Το θέτω ως θέμα εδώ. Να ιντερβιγκάρω "έξω" τα εδώ ανεξέλεγκτα; Όλα; Κι αν όχι όλα ποιά; Ποιές οι προϋποθέσεις; τα στάνταρts; π.χ. να έχουν έστω μία εικόνα, λίγα ρεντ, να μην είναι μια γραμμή. Θέλω οδηγίες πλεύσης, και τόνισα δεν έχω λογαριασμό στους Άγγλους, ούτε θα κάνω ποτέ, και νιώθω άσχημα να κάνω έντιτ σαν IPs (θα φάω κανένα ban) άσε που τα μισά τους άρθρα είναι κλειδωμένα για IPδες, που να τους κάτσουν στο λαιμό, οπότε ποιός θα μας ιντερβιγκάρει εκεί, που είναι & η πηγή; Εε;--Fili lost 21:22, 10 Απριλίου 2011 (UTC)

δεν ξέρω αν υπάρχει πολιτική για αυτό το θέμα, οπότε δεν ξέρω τι να σου πω. Αν δεν υπάρχει περιοριστική πολιτική και εαν δεν βαριέσαι, σύνδεσε τα με την αγγλική uncyclopedia όπως λες. Billonious 21:02, 13 Απριλίου 2011 (UTC)
Είμαι wikia-user Billonius και η uncyclo με απαγορεύει να κάνω έντιτ ως ΙΡδα π.χ. εδώ, αλλά θα κάνω ότι μπορώ, εκεί που μπορώ. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση, και όχι δεν βαριέμαι, ούτε θα βαρεθώ ποτέ να βοηθάω αυτήν την ιστοσελίδα.--Fili lost 05:15, 14 Απριλίου 2011 (UTC)

Σχετικά με Interwiki

Ποιο να ιντερβιγκάρω έξω στο Masturbation-> αντίστοιχο το Αυνανισμός ή το Μαλακία; Να βάλω και στο μαλακία τα ιντερβίκια του αυνανισμού; Και τα 2ο αν & το αυνανισμός έχει την Ευτέρπη είναι αρσενικά.--Fili lost 12:30, 29 Απριλίου 2011 (UTC)

Βασικα, είναι μαλακία να ασχολούμαστε με τέτοια θέματα. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μπορούμε να ενώσουμε τα δύο ελληνικά άρθρα σε ένα, αφού αναφέρονται στο ίδιο ακριβώς θέμα, να βάλουμε ανακατεύθυνση στο άλλο. Και θα απαλαχτούμε από το δίλημμα. Έχω τις λύσεις. Φέρτε μου τα προβλήματα. Billonious 13:16, 29 Απριλίου 2011 (UTC)
No,no no. Μη τυχόν και συγχωνεύσεις πριν συζητηθεί.--Fili lost 13:22, 29 Απριλίου 2011 (UTC)

να κάνουμε καινούργιο Χορό Ανέμων 2011?

γιατί η υπάρχουσα σελίδα δεν έχει Προτεινόμενα θέματα προς διαγραφή. Έχει θέματα που παραμένουν και θέματα που διαγράφηκαν. Billonious 21:05, 13 Απριλίου 2011 (UTC)

 • Υπέρ. Κάνε την παλιά αρχείο ή σμίκρηνέ την και προχώρα στον Χορό 2011. Και αφαίρεσε αυτό το Χάρυ Πόττερ από το "να γράψει ΑΣΤΕΙΑ", υπάρχει.--Fili lost 05:15, 14 Απριλίου 2011 (UTC)

Άρχισε ο χορός των ανέμων 2011

Συνάδελφοι φρίκτες, μπείτε, προτείνετε και ψηφίστε τα άρθρα που θα ρίξουμε στην πυρά για να εξαγνιστεί η ανθρωπότης. Billonious 14:21, 14 Απριλίου 2011 (UTC)

Να βάλω ειδοποίηση ότι άρχισε ο χορός των ανέμων στον Πίνακα Ανακοινώνσεων της αρχικής σελίδας; Να βγάλω το "χρόνια πολλά φρικηπαίδεια"; Billonious 14:44, 15 Απριλίου 2011 (UTC)

Nope! Άστο ενδοφρικηπαιδειαστικό, κατά την γνώμη μου πάντα. Να βγάλεις το "χρόνια πολλά" και να αλλάξεις στο πρότυπο "λέξη με σύμβαση αορίστου χρόνου" το Φρικηλεξικό με το Λεξικό, γιατί το Φρικηλεξικό είναι σε πειραματική φάση ακόμη. Το να είναι η αγαπημένη μου λέξη.--Fili lost 14:56, 15 Απριλίου 2011 (UTC)
Να αφήσω τον Χορό των Ανέμων ενδοφρικιαστικό. Να βγάλω το "χρόνια πολλά", αλλά με τί να το αντικαταστήσω? Οέοο. Να μην αντικαταστήσω το Φρικηλεξικό με το Λεξικό γιατί το δεύτερο έχει μόλις τρεις λέξεις, ενώ το πρώτο έχει περισσότερες παρά το ότι είναι σε πειραματική φάση Billonious 21:02, 15 Απριλίου 2011 (UTC)
Να μη το αντικαταστήσεις με τίποτα, ας έχει μόνο το καλώς ήρθατε. Εννοούσα, με την Λεξικό όχι με το πρότυπο, αυτά είναι πειραματικά πειράματα. Εξάλλου από κει αρπάζουμε την λέξη, από το λεξικό.--Fili lost 21:15, 15 Απριλίου 2011 (UTC)

προτείνετε θέματα για "επιλεγμένο άρθρο" & "επιλεγμένη λέξη"

γιατί βαρέθηκα να βλέπω την Παπαριά και το Ανεξήγητο και γιατί έτσι όπως το παω θα κατηγορηθώ για "αυτός ο billonious αποφασίζει και διατάζει μόνος του" Billonious 20:03, 17 Απριλίου 2011 (UTC)

 • Άκρη για επιλεγμένο ή τσίμπα κάτι από τον περσινό διαγωνισμό , λέξη, καλέ είναι τόσο πολλές, Χριστιανόπουλο (λόγω Μ.Εβδομάδος) ή Γκοτζίλα (λόγω νηστείας).-Fili lost 06:16, 18 Απριλίου 2011 (UTC)

Νομίζω πως...

έχει πολύ δουλειά να γίνει στην Φρίκη-, δεν φτάνουν (1 + 0.5 + 0.5 + 0.5 =) 2.5 διαχοιριστές για να την φέρουν βόλτα. Οπότε μήπως θα ήταν καιρός να χριστούν και άλλοι; Θυμάμαι κάπου το 2008-9 έπαιζαν 5-6 ενεργοί διαχοιριστές. Διευκρίνηση: Ο ένας ολόκληρος διαχοιριστής είναι η Fili, οι μισοί ήμαστε οι υπόλοιποι που μπαίνουμε μια φορά την εβδομάδα. Billonious 08:18, 30 Απριλίου 2011 (UTC)

Πού είναι η πολύ δουλειά, δείξτη μου γιατί έχω μείνει άεργη. Ας τα λιανίσουμε, και άσε τα κάποτε, ο Yφ.τουρισμού έγραψε "τα λέμε από Ιούνιο" μάλλον έχει διαβάσματα, ο Νίκος εμφανίζεται & μάλλον έχει διαβάσματα, ο Γούδιος είναι σίγουρο πως έχει διαβάσματα, ο Ας και ο Δημητρός κατάλαβαν πως το 1ο έτος κάποτε τελειώνει, ο Στρατηγός Φρίκιος είναι δικαιολογημένος λόγω σημαίας. Μήπως είναι καλύτερα να βρεθούν οι αιτίες των μεγάλων έως πολύ μεγάλων κενών των αναρμοδίων, παρά νέα ψηφοφορία; Ή να απαιτηθεί η εβδομαδιαία συμμετοχή τους. Πάλι αν προταθεί προτείνω ανεπιφύλακτα τον Pizzi, αν και έχει & θα έχει ακόμα περισσότερα διαβάσματα. Ποιοί άλλοι θα μπορούσαν να προταθούν; Δες εδώ. Διευκρίνηση: Με έφερες σε δύσκολη θέση, μη συγκρίνεις όσα δεν μπορούν να συγκριθούν. Το μόνο που δεν μπορώ να δικαιολογήσω είναι η αδιαφορία.--Fili lost 12:31, 30 Απριλίου 2011 (UTC)
εντάξει μωρέ, επειδή δεν γίνεται κάθε διαχοιριστής να είναι κάθε μέρα μέσα στην Φρίκη (γιατί διαβάζει/δουλεύει/βαριέται/βαράει σκοπιές/σερφάρει αλλού/χαμουρεύεται με την γκόμενα), πρέπει να υπάρχει ποσότητα για να καλύπτει τα κενά. Επιπροσθέτως, τα πέντε μυαλά έχουν πέντε φορές περισσότερες ιδέες από τα δυόμισι μυαλά. Πολλή δουλειά έχει γιατί πρέπει να βελτιωθούν δεκάδες άρθρα, εγώ όρεξη να γράφω έχω σπανίως (αν αναγκάσω τον εαυτό μου θα γράψω μαλακίες), οι απλοί users δεν βλέπω να αναλαμβάνουν πρωτοβουλία (πλην λίγων: mimomaxus, piziflicker, miamaria...). Οπότε έχω την φωτεινή ιδέα, πως αν τους κάνουμε διαχοιριστές θα φιλοτιμηθούν και θα το δουλέψουν το πράγμα με μεράκι. Όσο για το ποιους... εεε. αυτούς που έχουν σοβαρό ενδιαφέρον, συμμετοχή και πλήρη ανευθυνότητα. Νομίζω πως ο mimomaxus και ο pizifliker έχουν δείξει καλά δείγματα γραφής . Billonious 13:39, 30 Απριλίου 2011 (UTC)
Μέσα! Γιατί..γιατί έτσι ή parce que. Στήσε ψηφοφορία, θα ψηφίσουμε εμείς οι δυο. (άλλαξα τζίφρα, σε αρέσει;)-- 13:45, 5 Μαΐου 2011 (UTC)
Υποθέτω πως τώρα είναι άσκοπο να στήσω ψηφοφορία Billonious 15:01, 20 Μαΐου 2011 (UTC)
Γιατί;--Φιλι 15:23, 20 Μαΐου 2011 (UTC)
Άσχετο με το θέμα της ψηφοφορίας: ξέχασα τί ήθελα να γράψω, αλλά δεν το σβήνω, μήπως το θυμηθώBillonious 19:48, 20 Μαΐου 2011 (UTC)
emena ama me kanete admin iposxomi oti 8a eimai mesa ka8e mera. psifiste mimo&maxus gia tis ekloges. μiμο&μάξους 11:04, 30 Μαΐου 2011 (UTC)

HEY

ο μήτσος πεταξε μια ιδεα αμα ξερω γω ολοι οσοι εχουμε φβ απο την φρικη να μιλαμε και απο εκει... παντως ειναι δικια του ιδεα. οχι δικια μου. εκτως κι αν σας αρεσει. τοτε ειναι δικια μου ιδεα. μiμο&μάξους 11:06, 30 Μαΐου 2011 (UTC)

Ναι! Μείνετε εκεί να μιλάτε μεταξύ σας!! Τέλειο, πώς δεν το σκέφτηκε νωρίτερα; Σημείωσε όταν θα μιλήσεις μαζί του εκεί από Φιλί αυτά :("-Δέκα δάχτυλα, δύο φάσκελα", "-Εσύ αγάς, εγώ αγάς, την αγελάδα ποιός θα την αρμέξει;", "-Γαϊδούρι φορτωμένο δε γκαρίζει", "-Η κουβέντα ασήμι, η σιωπή χρυσάφι" και τέλος "Οτιδήποτε μοιράζεις στην ζωή σου, επιστρέφεται. Γι' αυτό πρόσεξε τι μοιράζεις!")--Φιλι 11:19, 30 Μαΐου 2011 (UTC)
αυτά ακριβώς του είπα και εγώ. μiμο&μάξους 11:38, 30 Μαΐου 2011 (UTC)
Δεν είπα ακριβώς αυτό. Είπα να μαζευτούμε, να ανταλλάξουμε οι διαχειριστές και οι πισωκυλώντας στοιχεία επικοινωνίας όπως e-mail, fb, ΙΜ κλπ. ώστε να επικοινωνούμε ευκολότερα... Θέλω μια υποδομή για το υπουργικό συμβούλιο βρε αδερφέ! :P :P ;P --Τζίμιος ΣΤ' o Αλλοπρόσαλος Complain here! 13:14, 30 Μαΐου 2011 (UTC)
Και εγώ σε έκανα post στον τοίχο (via τεκέ) μερικές συμβουλές, σαν φίλος, όχι απ'αυτούς του φβ, από τους άλλους. Υποδομάρχη υπουργών. Μετά τιμών, η πρόεδρος Πισωκυλώντων :P --Φιλι 17:06, 30 Μαΐου 2011 (UTC)

Φρικηπαίδεια

Ναι! Ναι! Ναι! (της κατάφασης) :P Φιλι 14:09, 29 Ιουνίου 2011 (UTC)
 • Ανταλλάξατε στοιχεία επικοινωνίας; Κρίμα που το iPhone δεν δίνει ακόμη την δυνατότητα να κάνεις edit στην Wikia ή post.--Φιλι 08:29, 22 Ιουνίου 2011 (UTC)

Ναι ναι συμφωνω στις εικονες. μiμο&μάξους 08:49, 22 Ιουνίου 2011 (UTC)

Κόκκινη κάρτα--Φιλι 14:09, 29 Ιουνίου 2011 (UTC)

Αν αφαιρέσει κάποιος το Αλμανακ, ορκίζομαι ότι θα γίνω ανώνυμο Troll και θα γράφω την λέξη ΠΑΣΟΚ κάθε μέρα σε 52 σελίδες. Τέλος.Billonious 21:01, 28 Ιουνίου 2011 (UTC)

Κίτρινη κάρτα--Φιλι 14:09, 29 Ιουνίου 2011 (UTC)

Ψηφοφορία skin 3006

Η ψηφοφορία άνοιξε και σας περιμένει. Κάθε ψήφος μετράει! Ψήφισε τώρα! --Woody! 20:28, 30 Ιουνίου 2011 (UTC)

EI

Telika θα κανουμε αρθρο Grand Therf Auto syntagma city stories? --μiμο&μάξους 16:37, 1 Ιουλίου 2011 (UTC)