Φρικηπαίδεια:Τεκές

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Kagelaria
Αν θέλετε να θέσετε ένα θέμα προς συζήτηση, γράψτε το κάτω κάτω ανοίγοντας καινούργια ενότητα!

Θα λάβετε απάντηση οσονούπω. Για προτάσεις αλλαγών, προτιμήστε το Φρικηπαίδεια:Μεταρρυθμίσεις.


Αρχείο: 2016 | 2014 - 2015 | 2013 | 2012 | 2011α - 2011β | 2010α - 2010β | 2009 | 2008 | 2007 | 2006


[επεξεργασία] Logo για τα Φρικηβιβλία

Λοιπόν, ανέβασα δυο προτεινόμενες εικόνες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως logo για τα Φρικηβιβλία. Ψηφίστε από κάτω την εικόνα που προτιμάτε:

Η δεύτερη νομίζω είναι καλύτερη.--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 07:06, 9 Απριλίου 2017 (UTC)

εγω εφτιαξα αυτο εδω αποκατω. δεν το ανεβαζω εδω προς το παρον (εξωτερικη πηγη, γι'αυτο και το τεραστιο μεγεθος), γιατι μπορει να μην χρησιμοποιηθει. αν δεν χρησιμοποιηθει η φωτοτσοπια εδω αποκατω, και εγω προς τη 2η ειμαι πιο πολυ:...User:FrikiLinuks / User talk:FrikiLinuks / User blog:FrikiLinuks 22:25, 9 Απριλίου 2017 (UTC) αφαιρεσα το εξωτερικο λινκ αφου δεν χρειαζοταν User:FrikiLinuks / User talk:FrikiLinuks / User blog:FrikiLinuks 12:26, 10 Απριλίου 2017 (UTC)

Και το δικό σου ωραίο είναι. Θέλουμε όμως κι άλλες γνώμες, δε γίνεται έτσι δουλειά.

Υ.Γ.: Θα ήταν πιο ωραίο αν έγραφε κάτι το βιβλίο.--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 04:47, 10 Απριλίου 2017 (UTC)

Μου αρέσει του FrikiLinuks-Η γνώμη του αδερφού μου.--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 05:42, 10 Απριλίου 2017 (UTC)

Καλά οκ. Ας βάλουμε το δικό σου, γιατί στο δικό μου δε φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτό που πετάει ο στρατιώτης στη φωτιά είναι βιβλίο.--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 07:45, 10 Απριλίου 2017 (UTC)

ΛΟΛ!!!... μιλας με τον εαυτο σου?... ανεβασα την φωτοτσοπια. την εφτιαξα καλυτερα απο την χθεσινη, γιατι ηταν λιγο τσαπατσουλικη... ιδου:...

Frikivivlia

Θα πρότεινα να βγάλεις αυτή τη μαυρίλα γιατί δε φαίνεται ωραία και είναι περιττή.--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 14:15, 10 Απριλίου 2017 (UTC)

ετοιμο... το αφησα ασπρο... User:FrikiLinuks / User talk:FrikiLinuks / User blog:FrikiLinuks 14:31, 10 Απριλίου 2017 (UTC)

[επεξεργασία] Παρατηρήσεις

Άντε πια! Καιρός να προχωρήσουμε κι εμείς μπροστά. Ενωθείτε όλοι στην ένοπλη πατριωτική εξέγερση για το κοινό καλό! Η Φρικηπαίδεια θέλει μεταρρυθμίσεις και θα τις έχει!

Συγκεκριμένα, προτείνουμε απαιτούμε:

  1. Να επιδιορθωθεί το preload στα εγχειρήματα.
  2. Να μεταφραστεί το Leave message στις σελίδες συζήτησης σε Αφήστε μήνυμα για μια πιο ελληνική Φρικηπαίδεια.
  3. Κάποιος Βου Σου Του Φου (VSTF) να επιδιορθώσει το search γιατί δε δουλεύει σε Windows.
  4. Γίνεται να προσθέσουμε στην ενότητα: Εργαλεία το: Βιντέου ανέβασμα και να διορθώσουμε την επιφόρτιση πολλαπλών αρχείων με επιφόρτωση πολλαπλών αρχείων;
  5. Θα ήταν χρήσιμο να υπάρχουν και οι καταγγελίες βανδαλισμών στο Sidebar για να γίνεται ευκολότερη η πρόσβαση, δε νομίζετε;

Αν δε ληφθούν στα σοβαρά οι απαιτήσεις μας, απειλούμε με απεργία!

Για να μας πάρετε και πιο πολύ στα σοβαρά, στοχοποιούμε και μέλος VSTF που γνωρίζει από css. Τέλος, τον προειδοποιούμε δημοσίως, πως αν δε μας πάρει ούτε αυτός στα σοβαρά, θα τον απαγάγουμε.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΣΕ 5 ΔΕΥΤΕΡΑ

--Σχόλιο του The official Takis στις 6 Μαΐου 2017

  1. Αυτό είναι πρόβλημα που σου έδειξα πως να λύσεις και το έχεις εσύ (μόνο).
  2. Τα μηνύματα συστήματος ισχύουν για όλα τα ελληνόγλωσσα wikia. Το translatewiki δεν συνεργάζεται πλέον με τη wikia, οπότε καμία αλλαγή δεν μπορεί να γίνει από εκεί. Βρήκα το messaging.wikia όπου γίνο(νταν) μεταφράσεις en/el αλλά επικρατεί νέκρα (μόνο διαγραφές είδα στις πρόσφατες αλλαγές). Είναι πλέον αδύνατο να δημιουργηθεί mediawiki τοπικά, δλδ. εδώ ή σε άλλο wiki.
  3. Να αλλάξεις λειτουργικό. 2017 και εξακολουθείς να τρέχεις παραθύρια; Πτου σου! Ύστερα τι πρόβλημα έχεις με το search? Η αναζήτηση έχει αλλάξει σε όλη τη wikia από τη wikia. --Φιλι 11:30, 7 Μαΐου 2017 (UTC)
  4. Όχι. Σου το έχω ξαναπεί. Σε όλη τη wikia, παντού, είναι τα ίδια. Όσο για τη διόρθωση διάβασε το 2 παραπάνω.
  5. Υπάρχει στις Πρόσφατες αλλαγές, πάνω, στην ενότητα Βοήθεια. Δεν χρειάζεται να μπει πουθενά αλλού, μόνο στις Πρόσφατες αλλαγές θα δεις βανδαλισμό.
--Φιλι 20:11, 7 Μαΐου 2017 (UTC)

2) Σίγουρα; Για κοίτα [1].--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 21:28, 7 Μαΐου 2017 (UTC)

___Α... λάθος. Αυτά πρέπει να αφορούν μόνο τη Βικιπαίδεια, έτσι;--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 11:56, 9 Μαΐου 2017 (UTC)
Ναι --Φιλι 05:55, 10 Μαΐου 2017 (UTC)

Βρήκα τα περί μεταφράσεως. [Εδώ] είναι. Συγκεκριμένα, αυτό με την επιφόρτιση είναι εδώ και τα Leave message εδώ και ένα διαγραμμένο εδώ. Στα τροποποιημένα, στο ιστορικό, βλέπω ότι τα έχουν επεξεργαστεί Woody!, Dada, Tzellos και Toredid, δηλαδή οι παλαιότεροι εκ των συναδέλφων διαχοιριστών. Μάλλον θα πρέπει να έχει αλλάξει τώρα ο τρόπος μετάφρασης. Το λινκ με τα Mediawiki δίνει ένα άλλο λινκ στην αρχή σε μια σελίδα βικιπαίδειας (ή οτιδήποτε κι αν είναι αυτό). Μπορείς να το ελέγξεις σε παρακαλώ;--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 10:29, 1 Ιουνίου 2017 (UTC)

Έχω δώσει απάντηση στο παραπάνω ερώτημα λίγο πιο κάτω στον Λινουξά. Τα MediaWiki που αναφέρεις παραπάνω δεν είναι πλέον editable επεξεργάσιμα, από κανέναν, εκτός από ειδικούς της wikia. Διάβασε αναλυτικά ->FANDOM is running a long-term security audit across all features.

Btw γιατί είσαι εδώ και όχι πάνω από ένα βιβλίο; Ε; Εεεεεε; (Κράτα επίσης σε κανένα bookmark αυτό για να μη χρησιμοποιείς ξεπερασμένες ετικέτες html). Καλό βράδυ και στρώσου στο διάβασμα. --Φιλι 20:18, 1 Ιουνίου 2017 (UTC)
Σιγά βρε... Έγραψα Φυσική σήμερα. Για 18-19 το κόβω, 2 λάθη έκανα. Απλά λέω για να δεις ότι διαβάζω. Α! Ευχαριστώ και για το λινκ.SMocking

Υ.Γ.: Το αποχαιρετιστήριο γράμμα προς Μητσοτάκη πώς σου φάνηκε; Καλό;.--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 08:12, 2 Ιουνίου 2017 (UTC)

Είδα ότι και εσύ μέχρι έχεις δημιουργήσει τέτοια πράγματα. Πήγαινε απλώς στη συνεισφορά σου και επίλεξε Mediawiki και θα το δεις και μόνη σου. Έχεις παραπάνω "δικαιώματα" από εμένα και μπορείς να τα επεξεργαστείς μάλλον, ή κάνω λάθος; Ή μάλλον θα ήταν μόνο μέχρι το 2013 editable.--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 13:07, 4 Ιουνίου 2017 (UTC)

Να ελέγξω τη συνεισφορά μου; Ναι, ήταν επεξεργάσιμα παλαιότερα. Τα δικαιώματά μας φαίνονται εδώ. Εσύ έχεις περισσότερα από μένα, αν και σου είναι άχρηστα. --Φιλι 16:53, 4 Ιουνίου 2017 (UTC)

ΕΛΗΞΕ


[επεξεργασία] αρχικη, edit, κλπ

εβαλα στην αρχικη ενα λινκακι για edit (μονο για εμας τους διαΧΟΙΡΟΙστες προφανως). για ανεβασμα βιντεο, το λινκ το εχω βρει. θα ηταν βολικο να υπαρχει μαζι με το ανεβασμα εικονας στο toolbox. προσπαθησα σημερα να το βαλω στη sidebar, αλλα δεν λειτουργει. δεν ξερω τι συνταξη θελει εκει, για να λειτουργησει. στο toolbox δεν μπορει να μπει καν. με λεει οτι δεν εχω δικαιωματα για να κανω αλλαγες. τι πρεπει να εχεις για να το αλλαξεις αυτο?

Λινουξά, μόνο συγκεκριμένες σελίδες mediawiki είναι δυνατό να αλλάξεις. Το αναφέρω πιο πάνω στον Takis. Η λίστα των editable είναι εδώ. --Φιλι 06:01, 10 Μαΐου 2017 (UTC)

η αναζητηση και σε εμενα δουλευει σωστα (ε, ενταξει, οσο σωστα μπορει να δουλεψει αυτο το πραγμα, τελοσπαντων) σε debian stable με γκοτζίλα (debian stable = το πιο βαρετο λειτουργικο συστημα του πλανητη :D :Ρ ). εχω και ενα παντζουρι10 για χαβαλε σε εξομοιωτη (ηλιθιες αναζητησεις με την cortana, δοκιμες για τροπους καταστροφης ιων, κλπ), αλλα δεν δοκιμασα απο δαυτο, να δω αν βγαζει καποιο προβλημα η αναζητηση.

επισης το sitenotice θα ελεγα να μεινει. μια λεπτομερεια που εχει τον χαβαλε της και αυτη. προσθετει το κατι του, στον ολο σουρεαλισμο της σελιδας :D :P

Υ.Γ:... ΛΙΝΟΥΚΣ ΡΕΕΕ!!!... :D :D :D :D

User:FrikiLinuks / User talk:FrikiLinuks / User blog:FrikiLinuks 11:57, 9 Μαΐου 2017 (UTC)

[επεξεργασία] Αλήθεια

Αλήθεια θα κλείσει η Φρικηπαίδεια;--37.6.50.219 14:25, 28 Μαΐου 2017 (UTC)

Όχι ρε. Δεν κατάλαβες το αστείο; Αν όχι, ξαναδιάβασε προσεκτικά τη σελίδα.--The official TakisΞέρασέ τα όλα!!! 14:34, 28 Μαΐου 2017 (UTC)