Φρικηπαίδεια:Επιλεγμένα γεγονότα/29 Μαρτίου

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση


Παγκόσμια Ημέρα της Καγκουριάς. Σε όλο τον κόσμο, τα μέλη των ζωοανθρωπιστικών οργανώσεων για την προστασία των καγκούρων γιορτάζουν πανηγυρίζοντας στις πλατείες μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων. Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές πόλεις, στις οποίες πραγματοποιήθηκαν μεγάλες εκδηλώσεις σήμερα, το έτος 2007:

  • Νέα Υόρκη: Σε μία μεγάλη σκηνή, που στήθηκε πάνω στα ερείπια των Δίδυμων Πύργων, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά οι Foustes, ένα αμερικανικό πρωτοεμφανιζόμενο συγκρότημα από το Τέξας του '63, με ρίζες από την καπιταλιστική Κίνα του 5ου αιώνα π.Χ..
  • Ουάσινγκτον: Ο πρόεδρος Μπους, επίτιμο μέλος-κάγκουρας της UNCA (UNited CAggours), καλωσόρισε τον αρχηγό του κόμματος των κάγκουρων, τον mr. Brown Down. O Down (ή Κάτως, σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά) με τη σειρά του καλωσόρισε τον κύριο Μπους. Η βραδιά συνεχίστηκε με αλλεπάλληλα καλωσορίσματα, και τελείωσε μόνο όταν επενέβησαν τα ελληνικά ΜΑΤ.
  • Οι κάγκουρες της Γερμανίας παρέλασαν στο Βερολίνο νομίζοντας πως κάνουν το γύρο του κόσμου. Η Ελληνική Αστυνομία ήταν εκεί, και επέβαλλε την τάξη στις όποιες αντι-καγκουρικές ομάδες διαμαρτυρίας.
  • Στη Σανγκάη, οι κινέζοι φίλοι κάγκουρες της κινεζικής οργάνωσης Κάγκου Τζι Μπι Τσιν Τσον (Cagu Tzi Bi Tsin Tson) οργάνωσαν μονοήμερες εκδρομές στο φεγγάρι. Το παράδοξο ήταν πως έφτασαν στον Άρη και έμειναν εκεί! Η ελληνική αστυνομία ήταν και εκεί παρούσα, φέρνοντας πίσω τους χαμένους ταξιδιώτες μέσα σε λίγες ώρες.
  • Στο Σίδνεϊ την παράσταση έκλεψαν τα μεγάλα άρματα που είχαν ετοιμάσει οι οργανωτές της μεγάλης παρέλασης των καγκούρων (Caggour Great Parade). Η Όπερα του Σίδνεϊ γέμισε από έξαλλους οδηγούς που δεν είχαν πού αλλού να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους. Την παρουσία της έκανε αισθητή και η Όπρα Γουίνφρεϊ, μεταδίδοντας λάιβ από την όπερα τα προβλήματα των οδηγών. Μετά από λίγα λεπτά κατέφθασε με συνοδεία της Ελληνικής Αστυνομίας και η Τατιάνα Στεφανίδου για να μεταδώσει την εκπομπή της "Αξίζει να το δεις" μέσα από την όπερα.
  • Στη Βραζιλία, οι φτωχοί πλην τίμιοι κάγκουρες χτυπούσαν για πέντε ολόκληρα λεπτά τα τσίγκινα μαχαιροπήρουνά τους στις τσίγκινες παράγκες τους, προσπαθώντας να μετατρέψουν τον τσίγκο σε ασήμι. Τα ελληνικά ΜΑΤ έσπευσαν αμέσως να σταματήσουν τον εκκωφαντικό θόρυβο από τα δεκάδες χιλιάδες εξαγριωμένα μαχαιροπήρουνα.
  • Στη Σουηδία έκανε κρύο σήμερα. Τον δαγκώσανε και δεν γιόρτασαν.
  • Οι γυναίκες κάγκουρες της Ουγκάντα χτυπούσαν τα βυζιά τους πάνω κάτω για να γιορτάσουν, αλλά η Ελληνική Αστυνομία δεν επέτρεψε αυτή την απάνθρωπη σκηνή και πρόσφερε ένα μεγάλο μέρος των αστυνομικίνων να χτυπάνε αυτές τα βυζιά τους. Μην ταλαιπωρούνται οι μαύρες...
  • Στην ακτή Ελεφαντοστού γιόρτασαν μόνο οι ελέφαντες, αφού δεν υπάρχει οργάνωση καγκούρων... Αλλά οι εξαγριωμένοι ελέφαντες ήταν εκτός ελέγχου, μέχρι που ήρθε η Ελληνική Αστυνομία και έβαλε τάξη!