FANDOM


Friki Tribune
Frikipaideia news
Καλώς ήλθατε στην αίθουσα σύνταξης ειδήσεων της Φρικηπαίδειας που κανένας δεν πρέπει να εμπιστεύεται.

“Κυρίες και Κύριοι καλησπέρα σας. Είναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΦΠ”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τις 9 η ώρα


George with bear

Madames et Monsieurs, Ο νέος Καταλληλότερος!!!
GOD BLESS AMERICA, LAND THAT I LOOOOVE, STAND BESIDE HER AND GUIDE HER...

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ στις Φρικτές Ειδήσεις, την υπερσύγχρονη αίθουσα σύνταξης που προσφέρει όλες τις τελευταίες ειδήσεις από εσωτερικό και εξωτερικό!

Εδώ θα βρείτε κάθε ενδιαφέρουσα είδηση από όλο τον κόσμο και την Φρικηπαίδεια. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τις ειδήσεις, καθώς προέρχονται από τον Αιμίλιο Λιάτσο, τον Ευαγγελάτο, τον Χατζηνικολάου, το πρωκτορείο ειδήσεων "Γλόιτερς" και το παγκοσμίου φήμης περιοδικό Vogue.


ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο μέγας Υπέρτατος Άρχων και Καθηγούμενος πάσης της Ιεράς εν Φρικηπαιδεία ημών Αδελφότητος Γούδιος επανήλθε στη Φρικηπαιδειακή Δημοκρατία της Μπανανίας! Οι πρέσβεις μας ανέλαβαν να προϋπαντήσουν και να φιλοξενήσουν με όλες τις τιμές αυτήν την ευχάριστη έκπληξη.

Ελλαδιστάν

27.09.2009

 • Μία εβδομάδα απομένει για την καταστροφή μας. Οι εκλογές πλησιάζουν, αδέλφια.

Οι εκλογές έφτασαν! Αντίο αδέρφια!

 • Αντικανονικά διεξάγονται οι εκλογές για ανάδειξη του νέου πασά της ΝΔούς. Οι διάδοχοι του Καράμαν Αλή είναι Ο Καραγκιόζης, η Δρακουλογιάννη και ο Σαμάρης. Ο κόμης Μ ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία.

20.12.09

 • Τέρμα στις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις με αντικίνητρα επιχειρεί να βάλει το υπουργείο Εργασίας, συνεχίζοντας τον Αντικοινωνικό Μονόλογο/Παράλογο που βρίσκεται ήδη στην τρίτη του φάση(3ο επίπεδο νιρβάνας). Με το νέο σύστημα ο ασφαλισμένος που έχει 4.500.000 ένσημα στο ΙΚΑ εισπράττει κύρια σύνταξη και ΕΚΑΣ 71 ευρώ μηνιαίως, ενώ ο ασφαλισμένος με 7.500.000 ένσημα, που δεν δικαιούται ΕΚΑΣ, εισπράττει 62 ευρώ.

Ευρώπη

 • Η Μέρκελ νίκησε με διαφορά και αλλάζει σύντροφο! Αφού διώξει τους καημένους τους σοσιαλδημοκράτες, συμμαχεί με το νεοφιλελεύθερο GDP. Ο λαός αποφάσισε: Κάτω το σύστημα υγείας, κάτω οι επιχειρήσεις, κάτω οι συντάξεις, καμία προστασία εναντι στην απόλυση, όχι φόροι στις επιχειρήσεις! Το αόρατο χέρι θα τα κανονίσει όλα!

ADAM SMITH, εσύ μας οδηγείς!

Κόσμος

26.06.2009

 • Σήμερον πεθαίνει ο Μιχάλης Ιακωβίδης (στα βαρβαρικά Μάικλ Τζίκσον) μετά από επίθεση της Κου Κλουξ Κλαν.
  Περισσότερα εδώ


25-11-09

 • Παγκόσμια ημέρα υπέρ κατά της βίας. Ο Τσακ Νόρρις υποφέρει.

21-11-09

 • Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο muckl.com το πρώτο επίσημο συμβούλιο της Ένωσης Ανεγκυκλοπαιδιστών ανά τον κόσμο,όπου συζητήθηκαν θέματα οργάνωσης του οβάλ γραφείου. Περισσότερα για την ένωση εδώ .

Φρικιαστικές ειδήσεις

Σεληνιασμός

 • Κυρίες και κύριοι,αγαπητοί και μισητοί,μα προπάντων Φρίχτες, ο Χρήστης:jimmyX και ο Χρήστης:FrikiLinuks βρίσκονται σε οίστρο. Ας ευχηθούμε να μην τους σταματήσει κανείς! amen.
 • ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! Κυρίες και κύριοι, διακόπτουμε το πρόγραμμα μας για να σας ενημερώσουμε ότι ο Woody! επέστρεψε νωρίτερα από το επαγγελματικό του ταξίδι και έφερε μαζί του μια σελίδα από κείμενο των Ελ.

14.06.2009

 • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Μετά το δείπνο Σουφλιά-Μπακογιάννη και Χλέμπουρα-βριλ, μία νέα συνάντηση έρχεται να προκαλέσει συζητήσεις και να ταράξει την ηρεμία των Φρικηπαιδιστών! Περισσότερα μετά τις διαφημίσεις!
 • Αυξάνονται με ξέφρενους ρυθμούς τα άρθρα της Φρικηπαίδειας. Αλλά δεν θα σας το πούμε.
 • Ο Λαγός νίκησε για άλλη μια φορά την χελώνα προκαλώντας αντιδράσεις στο χρηματιστήριο.

Κυνωνική στήλη

07.07.2009

 • Για πρώτη φορά θα γίνει δημόσια προβολή της επετείου των 53280004,1254387 χρόνων λειτουργίας του Μουσείου του Λούγκρου ,όπου παράλληλα θα λάβουν χώρα και τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας που φέρει τίτλο "χαμάμ-χαϊβάν" και είναι αφιερωμένη στην ασιατική τέχνη. Για κρατήσεις θέσεων (στην τιμή περιλαμβάνονται έξοδα αεροπολικών ,βορειοπολικών και νοτιοπολικών εισιτηρίων) πατήστε εδώ .

Λογοτεχνία

11-09-2009

 • για εικοστή πεμπτη φορά εκδίδεται το βιβλίο με τρις εκατομμύρια πωλήσεις ανά τα μοναστήρια αυτού γαλαξία με τίτλο "το όνομα της ρόδου",με κεντρικό χαρακτήρα ένα δήθεν μοναχό αλλά ουσιαστικώς μυστικό πράκτορα (ναι ναι,της ΦΣ και φυσικά μιλάμε μόνο για τους ενεργούς πράκτορες,όχι τους βρίσκοντες εις θερινή νάρκη) ο οποίος διερευνά μια υπόθεση φ(θ)όνου. Με τη βοήθεια του έμπιστου βοηθού του,που δεν σταματά να χώνει τη μύτη του παντού και τον Αυστηρό Ηγούμενο να επιβλέπει την παραμικρή τους κίνηση, οι ασταμάτητοι ήρωες θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να διαλευκάνουν το ανεξήγητο φαινόμενο που τους περιτριγυρύζει.

Τεχνολογία

Η n°°b corporation υπό την αιγίδα της αείμνηστης ΦΣ ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα που ακολουθεί ένα πρόγραμμα αναζήτησης αρχείων και προστασίας του λογισμικού του Η/Υ σας από σοβαρά και κακόβουλα άρθρα. Δείτε περισσότερα στην προεπισκόπιση του προγράμματος .


Υγεία

Κυρ. 20-12-09

Στους 55 ανήλθαν οι συνολικοί θάνατοι στην Ελλάδα εξαιτίας του ιού των βριλ. Ο Μ εύχεται σε όλους να βρουν ευτυχισμένα και υγιή Χριστούγεννα.


αυτά και άλλα πολλά κάθε βράδυ στις 9.

Έτσι καταγράφεται η επικαιρότητα σήμερα Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στις 18:06 (ώρα Φρικιπαιδείας-Green-sandwich).