FANDOM


ParoysiasiPiou

Η επίσημη παρουσίαση του Πίου

Ο Πίου, γνωστός και ως μαύρο πιστόλι, είναι ποδοσφαιριστής, ο σέντερ φορ του Ανεμοστρόβιλου Απάνου Κόρακα. Έγινε μεταγραφή τη καλοκαιρινή περιόδο Ιουνίου 2012 από την Φανάρ, όπου αγωνιζόταν νωρίτερα. Ο Πίου έχει επίσης αγωνιστεί βασικός στην εθνική ομάδα Ελλάδος.[1] Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι δε ξέρει ποδόσφαιρο και ότι ο πρόεδρος τον μάζεψε από ένα φανάρι και όχι τη Φανάρ. Μετά από τη κίνηση αυτή του προέδρου, και άλλες ομάδες τον αντέγραψαν φέρνοντας παίκτες που επίσης τους ονόμασαν Πίου.[2] Ο Ανεμοστρόβιλος κατέθεσε αγωγή λέγοντας ότι είχε πατεντάρει το όνομα Πίου, με αποτέλεσμα ο Πίου να γίνει πάλι μοναδικός.

Βιογραφία Edit

Ο Πίου γεννήθηκε στο Βιετνάμ ή στο Μάλι, κανείς δε ξέρει, πιθανότατα ούτε ο ίδιος. 15 χώρες διεκδικούν την πατρότητά του, ο ίδιος λέει ότι είναι από το ποδοσφαιριστάν, δίπλα στο Τζατζικιστάν. Εκεί για τα προστοζείν έκανε το ζογκλέρ κλωτσώντας 6 μπάλες ταυτόχρονα στον αέρα και μετά περίμενε να πέσουν κάτω, κερδίζοντας όλους με το χαμόγελό του. Συμμετείχε στην εθνική αστέγων της Πορτογαλίας μαζί με το Πέπε, με τον οποίο και ακολούθησε παράλληλη πορεία. Ο Πίου προσελήφθει από την Ρεάλ Μαντρί για να καθαρίζει τους στάβλους του Μπερναμπέου, ενώ μετά εμφανίστηκε και για να καθαρίζει τους πάγκους του γηπέδου. Από εκεί δόθηκε με μεταγραφή στη Φανάρ, με την οποία έλυσε το συμβόλαιο καθαρισμού πρόωρα, αφού προσέλαβε τη Χρυσή αυγή με αντάλλαγμα το πατριαρχείο. Ο Πίου βρέθηκε σε ένα φάναρι όπου τον ανακάλυψε ο Πρόεδρος του Ανεμοστρόβιλου και τον ένταξε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο Ανεμοστρόβιλος πρόλαβε τη ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθης για μερικά 24ώρα, έτσι όταν έκλεισε το συμβόλαιό του, η ακριτική ομάδα δεν κατάφερε να τον αποκτήσει και αρκέστηκε στον αδελφό του. [3]

Σενάρια συνομωσιολογίας λένε ότι ο Πίου ήρθε στην Ελλάδα πριν 12 χρόνια, με το ψευδώνυμο Τζόελ Ανιίνο, από το Ούλι της Νιγηρίας.[4] Το όνειρό του ήταν να παίξει στον Ανεμοστρόβιλο Απάνου Ασπροκόρακα όμως ένας τραυματισμός του του στέρηση τη δυνατότητα να γίνει ο νέος Λιονέλ Μέσι. Ο μικρός Πίου αποφάσισε να συνεχίσει στη ζωή του και μετά από 10 χρόνια σκέφτηκε το σχέδιο. Να την πέσει στο αυτοκίνητο του προέδρου του Ανεμοστρόβλιου. Συνεργάστηκε με τη Σία (CIA), δανείστηκε εξοπλισμό από λαθρέμπορες, έμαθε μέχρι τι είναι το σαπούνι και τι σημαίνει καθαρίζω. Έβαλε πομπό στο αυτοκίνητο, έκανε πώς διάβασε εφημερίδα, μέχρι και σε φανάρια έκατσε για να παρακολουθεί το αμάξι. Χμ, μάλλον τα δύο τελευταία ήταν περιττά αφού είχε βάλει το πομπό. Και τον Ιούνιο του 2012 έκανε τη κίνησή του και τσουπ, τη συνέχεια όλοι τη γνωρίζεται.

Διάφορα Edit

Ο Πίου έχει σημαντική πέραση στα μήντια. Τη τελευταία φορά που είδα είχε 1.000.000 αποτελέσματα στο γούγλη. Όμως τα μήντια πέρα από το να μειώνουν τη ποδοσφαιρική ικανότητα του Πίου, κάνουν και ένα σοβαρό λάθος. Τον αναφέρουν πάντα ως ...Πίου, αγνοώντας ότι ο Πίου στη φανέλα του δεν έχει τρεις τελείες.[5] Ο Πρόεδρος έχει κάνει σύσταση να διορθωθεί προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Ο Πίου χαρακτηρίζεται από τους παράγοντες του Ανεμοστρόβιλου ως μεγάλη ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα και με τρομερή έφεση να καθαρίζει το παιχνίδι μόνος του, κάνοντας τη βρώμικη δουλειά. Η πιο χαρακτηριστική κίνηση που διαθέτει είναι το σουτ και φάουλ. Είναι μια απλή αλλά ιδιοφυής κίνηση. Ο Πίου κάθε φορά που ετοιμάζεται να σουτάρει με ανάποδο ψαλιδάκι, τακουνάκι και γυριστό πέφτει, ώστε αν η μπάλα δε μπει γκολ, να πάρει τουλάχιστον το φάουλ. Σε σχετική ερώτηση είπε ότι εμπεύστηκε τη κινήση από το Καραγκούνη.

Και όμως Edit

Kenny
-- OMG!
Οι δήθεν ειδήμονες στη Βικιπαίδεια είχαν άρθρο με θέμα:
τον Πίου,
αλλά το σκότωσαν!
-- Παλιομπάσταρδοι!


  1. Έβαλαν τον… Πίου στην "Εθνική"
  2. Κρατηθείτε! Έρχονται οι …Πίου!
  3. Ο αδελφός του Πίου στην Ξάνθη! Sport.fm, 18 Ιουλίου 2012
  4. Kαι όμως ο Πίου ήρθε στην Ελλάδα πριν 12 χρόνια για να γίνει ποδοσφαιριστής
  5. Ο... Πίου και η Θεσσαλονίκη