Μπάτζετ

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Το μπάτζετ είναι κάτι με το οποίο φτίαχνονται οι ομάδες ποδοσφαίρου. Άμα έχει μία ομάδα μεγάλο μπάτζετ κερδάει. Άμα έχει μικρό μπάτζετ παθαίνει ότι ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Το μπάτζετ πρέπει να συνδυάζεται με καλούς προπονητές οι οποίοι το αυξάνουν κι άλλο.
Dollars

Αμερικανικά δολλάρια


[επεξεργασία] Γιατί είναι σημαντικό το μεγάλο μπάτζετ

Γιατί κερδίζεις, και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Αγοράζεις κότερα, σπίτια, αυτοκίνητα, μοντέλα και ό,τι άλλο επιθυμείς. Επίσης με το μεγάλο μπάτζετ λαδώνεις τους δημόσιους υπαλλήλους και παίρνεις πιο γρήγορα τα πιστοποιητικά.

[επεξεργασία] Χώρις μπάτζετ γίνεται τίποτα;

Χωρίς μπάτζετ τα πράγματα δυσκολεύουν. Οδηγείς Λάντα του 1979 που πήρες από μάντρα, νοικίαζεις θαλάσσια ποδήλατα αντί να κυκλοφορείς με κότερα και αντί να πηγαίνεις με μοντέλα σε κλάμπ πηγαίνεις με τη κοπέλα σου για σουβλάκια. Στο ποδόσφαιρο χάνεις εκτός και αν έχεις καλά τσικό τα οποία δεν πληρώνονται ιδίως στο Παναθηναϊκό (Θεωρία Τζίγγερ)

[επεξεργασία] Θεωρία με το Πλυντήριο

Το μπάζετ είναι σαν το απορρυπαντικό που βάζεις στο πλυντήριο. Άμα βάζεις το ακριβό θα το κρατήσεις για επτά γενιές, άμα βάζεις το μέτριο θα ζήσει τελοσπάντων, ενω για όσους βάζουν το φθηνό ας ξέρουν ότι γρήγορα το πλυντήριο χαλάει!

[επεξεργασία] Άτομα με Μεγάλο Μπάτζετ

Bwikilogo
Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για ένα κομμάτι του Μπάτζετ.

[επεξεργασία] Άτομα με Μεγάλο Μπάτζετ που δεν το Ξοδεύουν (Κάβουρες)

Bwikilogo
Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
το Μπάτζετ.