Κώστας Μήτρογλου

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Mitroglou-papi-glx

"Βασιλιάς των στρογγυλών ή έστω οβάλ πλατειών", "Ιππότης της ελληνικής ασφάλτου", "Βαρώνος" ή "Λόρδος των πυροβόλων όπλων" και "Βασιλιάς Κάγκουρας", είναι μερικοί από τους τίτλους τιμής που έχουν αποδοθεί στον νεαρό αυτό ποδοσφαιριστή. Όπως ο Λούκυ Λουκ είχε τη Ντόλυ, έτσι και ο Κώστας Μήτρογλου έχει παντού δίπλα του το ερυθρόλευκο GLX, το οποίο σύμφωνα με φήμες έχει δική του ψυχή, προσωπικότητα και χαρακτήρα.

[επεξεργασία] Φίλοι και γνωστοί

Χοσέ Χολέβας, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Κυριάκος Παπαδόπουλος και κάθε αναβάτης GLX μπορούν να θεωρηθούν ως φίλοι του Κώστα Μήτρογλου, ενώ θανάσιμος εχθρός του θεωρείται από πολλούς ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο ίδιος διαψεύδει κάθε φήμη και δηλώνει χαρακτηριστικά "mai tipota".

[επεξεργασία] Επιτεύγματα

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει αποτελέσει ηγέτη φοιτητικής παράταξης με ονομασία ΚΩ.ΜΗΤ.Η.Σ (Κώστας Μήτρογλου Η Σωτηρία) με εξαιρετικά αποτελέσματα, ανοίγοντας το δρόμο για την καταξίωση και μέσω της πολιτικής σκηνής του τόπου.

Το "Κώστας Μήτρογλου" λογίζεται πλέον και ως έκφραση και σύμφωνα με πολλούς, είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση. πχ. "Τι μέρα έχουμε σήμερα;" "Κώστας Μήτρογλου" ή "Πώς τα θέλεις τα μακαρόνια σου;" "Κώστας Μήτρογλου"

Η μούσα του Κουρκούτι και unisex σύμβολο των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων που σέβονται τον εαυτό τους, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πολιτισμικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σκεπάζει τα θύματά του.

[επεξεργασία] Διάσημες εκφράσεις

Bwikilogo
Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Κώστας Μήτρογλου.

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει εκστομίσει πολλές σοφές κουβέντες, όμως στην ιστορία έχει μείνει το "pistolia mono mai olympiako", καθώς και το "mou aresoun ta karfomata tou liiibron james".