Κόκε

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Αυτό που βλέπετε είναι ορφανό. Αυτό σημαίνει πως αυτό που βλέπετε είναι μόνο του και πρέπει να φέρετε κόσμο να το δει, λινκάροντάς το αλλού, but who cares? (Δεκέμβριος 2010)

[επεξεργασία] Καριέρα

Bwikilogo
Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για τον Κόκε.

Ποδοσφαιριστής του Άρεως ο οποίος κατάγεται από την Ισπανία. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έμαθε μπάλα στο Ντρογκμπά όσο ήταν συμπαίκτες στη Μαρσέιγ. Φήμες θέλουν μεγάλες ευρωπαικές ομάδες να ερίζουν για την απόκτησή του, αλλά αυτός έχει αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο φυγής από την ομάδα του στομαχιού του της καρδιάς του.


[επεξεργασία] Χαρακτηριστικά

Διακρίνεται για το ταλέντο του να ανεβάζει κατακόρυφα το Μέσο Όρο Βάρους σε όποια ομάδα αγωνίστηκε. Χαρακτηριστική κίνηση του στο γήπεδο είναι το τακουνάκι στο συμπαίκτη που τον ακολουθεί ώστε να μη καίει θερμίδες και κατεβάζει το Μ.Ο.Β. Γνωστή η αγάπη του για τον αθλητισμό κάθε τύπου, ιδιαίτερα για τα αγωνίσματα της ρουλέτας και του Κουλοχέρη ο οποίος είναι ο αγαπημένος του συμπαίκτης στον Άρη.

[επεξεργασία] Ένδοξες στιγμές

Στη μεγάλη καριέρα του υπάρχουν αναρίθμητες ένδοξες στιγμές, ιδίως με την ομάδα του Άρεως. Μερικές από αυτές είναι η εμπειρία που είχε αγωνιζόμενος απέναντι στη μεγάλη Σλάβεν Κοπρίβνιτσα και το γκόλ των 5 κοντρόλ που σημείωσε απέναντί της. Η αρχηγική του εμφάνιση κατα το 2ο μάτς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ υπογραμμίστηκε και με τον θερμό εναγγαλισμό παρηγοριάς προς τον Νάτσο "Τρέχουν τα Ουίσκια από τα μπατζάκια μου" Γκαρσία, με την μπάκα έξω και το σώβρακο calvin klein.

Κορυφαία του στιγμή επίσης στον Άρη ήταν η δήλωσή του "Με την παρούσα διοίκηση εγώ δεν μένω" όπου ουσιαστικά στράφηκε εναντίον του Λάμπρου Σκόρδα, του Προέδρου που τον έφερε και τον έκανε αρχηγό του Άρη.