Ινστιτούτο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Veramasazgiaolatagousta025pv

studio μασάζ

Προέρχεται από το αρχαίο ελληνικό ουσιαστικό st-udio. Συνήθως χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα studio που μπορείς να μάθεις κάτι ρε παιδάκι μου και όχι να πας μόνο για μασάζ και ότι προκύψει (βλέπε μπουρδέλο). Αυτά λέγονται αλλιώς και φροντιστήρια, ή ιδιωτικά εκπαιδευτήρια. Εδώ τα "σκάνε" οι γονείς για να μάθει το παιδί τους κάποια πράγματα ώστε να μην καταλήξουν στα studio-μασαζ, ειδικά οι κόρες του με πολύ κόπο κράτησαν παρθένες μέχρι τα 13 τους.
Stud1

studio ηχογραφήσεως

Ενίοτε χαρακτηρίζεται και ως studio ηχογραφήσεων, στο οποίο καταλήγουν όλοι οι χαρισματικοί αοιδοί για να αναδείξουν το ταλέντο τους. Εκεί υπάρχουν εκπαιδευμένοι άνθρωποι που με τη βοήθεια τους ο αοιδός θα προωθήσει την δουλειά του. Φυσικά αυτοί ουδεμία σχέση έχουν με τους μάυρους (yo blackman) που κυκλοφορούν με cd στις μεγάλες παλάμες του. Αυτοί αποτελούν δημόσιο κίνδυνο για τον αοιδό, για τις δισκογραφικές εταιρίες αλλά και για τις παρθένες κόρες που αναφέρεται ποιο πάνω.

Γνωστοί αοιδοί που πέρασαν από studio και προώθησαν τη δουλειά τους είναι και οι εξής: Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Καλομοίρα, Στέλλα Μπεζεντάκου, Βέρα Λάμπρου. Επίσης καλλιτέχνες όπως Γιάννης Φλωρινιώτης, Γιώργος Ταμπάκης και Σάκης Ρουβάς έγιναν γνωστοί μέσω της δουλειάς τους που προωθήθηκε από αυτά.


[επεξεργασία] ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Bwikilogo
Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Ινστιτούτο.