Ζαχαροπλάστες

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Merge Κάποιο λαμόγειον δημιούργησε 2 άρθρα για το ίδιο θέμα. Αποδεικνύεται με μαθηματικά του λυκείου
ότι αυτό το άρθρο πρέπει να συγχωνευτεί με το άρθρο ζαχαροπλάστης.


Είναι μυθολογικά όντα των οποίων η προέλευση είναι αμφιλεγόμενη.

Οι αρχικές έρευνες που έγιναν από τον Ιdiana Jones έδειχναν ότι ο πρώτος ζαχαροπλάστης ήταν κάτοικος της Ζαχάρως. Ένας κλασικός Homo erectus που προσπαθούσε έδω και μήνες να ζωγραφίσει στον τοίχο του σπιτιού του, το σκύλο του τον ΡανΤανΠλαν. Ο ΡανΤανΠλαν όμως ακολουθώντας τα αρχέγονα ενστικτά του, βρήκε στην αυλή του μαλάκα του erectus τον πλάστη που έφτιαχνε τα κουλουράκια του ο Τσακ Νόρις.
Πολλοί βέβαια λένε ότι ο ΡανΤανΠλαν και ο erectus ήταν το ίδιο πρόσωπο, αλλά αυτή η θεωρία απορρίφθηκε αργότερα από τη γιαγιά με το μπουκλετάκι.

Οι μετέπειτα έρευνες και οι πιο σοβαρές, δείχνουν αποδεδειγμένα ότι πρόκειται για απόγονους των Ζα και της Δέσποινας Στυλιανοπούλου όταν απάντησε στον Λάμπρο Κωνσταντάρα:
-Πώς είσαι έτσι μωρή;
-Γιατί καλέ πως είμαι ...σαν τον χάρο;
-Μπα που να φας τη γλώσσα σου.

Δυστυχώς όμως και αυτή η θεωρία καταρρίφθηκε ως μεγάλη μπούρδα. Ένα είναι σίγουρο ότι πολλοί από τούς ζαχαροπλάστες έπασχαν και από Τυραννία.

Σήμερα πάντως λίγοι απόγονοί τους υπάρχουν σε επιλεγμένα σημεία της Ομόνοιας και της Νέας Φιλαδέλφειας και κάνα δυό στην Κηφισιά. Οι έρευνες συνεχίζονται.

[επεξεργασία] Δείτε επίσης