Ειδήσεις/Πτήση Έαρ Φρανς

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση


Frikipaideia news.PNG

Makis bush.jpg
Αυτό το άρθρο προέρχεται από τα ΦρίκηNews, τις ειδήσεις που λένε για τα πάντα την αλήθεια.[επεξεργασία] Από την πλευρά των μη-αγνοούμενων

Η πτήση Αιρ Φρανς έγινε από ένα μπόινγκ ντόινγκ 447 και ξεκίνησε από το διεθνές αεροδρόμιο Γκαεαιοιαιελο στο Ρίο ντε Τζανέιρο με προορισμό το Αεροδρόμιο Σαρλ ντε Γ-Κωλ-ος στο Κυπαρίσι. Στις 02:14 το βράδυ χάθηκε η επικοινωνία με το αεροπλάνο και στα αεροδρόμια της Γαλλίας και της Βραζιλίας ακουγόταν ο επαναλαμβανόμενος ήχος "4-8-15-16-23-42", όταν ήρθε αναφορά ότι το αεροπλάνο βρέθηκε στον ατλαντικό βυθισμένο. Ωστόσο ο άγνωστος Χ επιβεβαίωσε ότι αυτό δεν ήταν το αεροπλάνο και δημιουργήθηκε σάλος. Στο δικαστήριο ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι η πτώση του αεροπλάνου ήταν θέλημα Θεού.


[επεξεργασία] Από την πλευρά των αγνοούμενων

Οι επιβάτες ξέρουν ότι βρίσκοναι στο νησί γιατί είδαν τον Αμέτωπο να γυρίζει την σκηνή όπου τα φτιάχνει με τον Λοκ. Ο σεναριογράφος πρόσφερε δωρεάν εισητήρια για την πρεμιέρα του επεισοδίου στους επιβάτες της 447 και τους πρόσφερε ρόλο για την επόμενη του σειρά LOST:Οι Χαζοχαρούμενοι.