FANDOM


Τί έγραψα...Ούτε ο Γούντι Άλεν νά'μουνα.

Ο Δαυίδ ήταν Ισραηλινός Βασιλιάς κάτι αιώνες προ Χριστού. Σήμερα αναστήθηκε και είναι ανώτατος μάγος των Γιους.

ΙστορίαEdit

David Copperfield

Ο Δαυίδ κοιτάζοντας το υπερπέραν

ΑρχαιότηταEdit

Φήμες τον θέλουνε ως αντάρτη του πληρώματος των Ελ που ξέφυγε και έγινε βασιλιάς των Εβραίων, γιατί οι τελευταίοι...ζηλεύανε που δεν είχαν βασιλιά!!! Ήταν πατέρας του Σολομώντα, του Λυκούργου και του Χαμουραμπί, της Σάρας και της Μάρας, ενώ σύζυγός του ήταν η παρθένος Βασίλισσα της Υεμένης. Πίστευε συνέχεια στο Θεό μέχρι πού 'κανε όβερντοζ, του την έδωσε και διαβολίστηκε. Ο Θεός ντροπιασμένος για την προδοσία του πιο πιστού του φίλου έστειλε Ελοχίμ. Τον πήραν μια νύχτα με φεγγάρι και τον πήγαν στη Βισωνία (αντιπρώην Αμερική), και τον έριξαν σε χειμερία νάρκη.

ΕπάνοδοςEdit

Μια μέρα με ήλιο μετά από 3000 χρόνια θυμήθηκε ότι ζούσε και ξύπνησε, ίσως περίμενε τον αθεϊσμό και ξεφύτρωσε κάπου στην Αριζόνα. Μόλις έμαθε ότι χρειάζεται πλέον επίθετο αποφάσισε να ονομαστεί Κοπερφίλδος, γιατί έτσι τού 'ρθε. Λόγω των απόκρυφων δυνάμεων πού 'χε αποκτήσει από το Age of Mythology, γρήγορα έκλεισε προς την ταχυδακτυλουργία. Εμφανίστηκε σε μια σειρά από τηλεοπτικές εκπομπές της Αμερικής όπου έκανε τα κλασσικά κόλπα:

 • Σφαιρόραση
 • Χαρτιακοπτική
 • Εξαφάνιση μαντίλων
 • Καπελοεκσκαφές
 • Κουνελοβγάλματα
 • Περιστεροέλεγχος
 • κουτουλού-κουτουκού

ΑκμήEdit

Όταν βαρέθηκε με τα πολλά μπήκε στη σχολή των Μασόνων, όπου τον ανακύρηξαν Αρχιμάγιστρο. Μπήκε στο Τάγμα του Φοίνικα και πολέμησε υπέρ του καλού (ή του κακού) με όπλο την τόλμη και τη γοητεία (των συνοδών του φυσικά!). Μπήκε σε πρόγραμμα του Υπουργείου μαγείας και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή ένωση.

ΜάχεςEdit

ΓολιάθEdit

Ο Γολιάθ ήταν τότε πρόεδρος της ΚΔΩΑ. Ως γνήσιο μέλος της τά 'βαλε με το πιτσιρίκι τότε Δαυίδ. Βάζοντάς το στα πόδια ο Δαυίδ πάτησε κατά λάθος μία πέτρα που εκτινάχθηκε στο μέτωπο του Γολιάθ σκοτώνοντάς τον. Ο Δαυίδ αναφώνησε "Δόξα πατρί"[1] αποδίδοντας όνομα στο σημείο που τον χτύπησε. Αυτή η πράξη ήταν η πιο ηρωική πράξη που είχε κάνει Εβραίος (αν εξαιρέσουν την αγορά) και τον επέλεξαν για βασιλιά.

ΡασπούτινEdit

Ros putin

Ο πρώτος σοβαρός αντίπαλος του Κοπερφίλδου. Ρωσικής καταγωγής ήταν τόσο βαρετός που ο Τσακ Νόρις κοιμόταν σε κάθε μάχη μαζί του κι έτσι έστειλε το συνάδελφό του να τον εξαφανίσει. Τότε ο Δαυίδ πήρε ένα ειδικό ραβδί (σε σχήμα σταυρού) και κίνησε για τη Ρωσία. Η μάχη ήταν ανυπόφορη, ο Ρασπούτιν, διαβολεμένος παπάς, και ο Κόπροφιλντ, γεννημένος αντάρτης του Θεού, πολεμούσαν επί μέρες και νύχτες με ραβδιά, σκούπες, ημίψηλα, τράπουλες, αγιασμούς (που λειτουργούσε εξίσου αποδοτικά εναντίον και των 2), βίβλους, και τα λοιπά.

Ο Γκέλερ παίζοντας μπάλα

Ο Γκέλερ με τους Ρώσους.

Μέχρι να τους πάρει ο ύπνος.

Έκαναν μόνο ένα διάλειμμα, για τον αγώνα Ρωσία - Αμερική που έληξε 6-6-6 με ένα γκολ του Γκολόφσκι (παίκτης των Αμερικάνων) και ένα του Γκέλερ (παίκτης των Ρώσων). Ο Ρασπούτιν βαρέθηκε και έφυγε από τη μάχη, εξάλλου η Ρωσία άλλαζε μετά από χίλια χρόνια πολίτευμα. Σήμερα κατοικεί στο όνειρο του ζηλιάρη Χαραλαμπόπουλου για "5 λεπτά ακόμη", ανασταίνοντάς τον από το άγχος της μεταθανάτιας ζωής. Ο Δαυίδ κατάπληκτος από την παράδοση του εχθρού του (ήταν έτοιμος να παραδοθεί) ε..., έφυγε...

ΔρακουμέλEdit

Τα στρουμφάκια βαρέθηκαν να διασκεδάζουν μόνα τους με το Δρακουμέλ και κάλεσαν παρέα. Ο Δαυίδ μετέτρεψε μανιτάρια σε κεφτέδες με χρώμα Μπλε της Τουαλέτας (με τη γνωστή παρασκευή) και τα έδωσε στον Δρακουμέλ σαν στρουμφοκεφτέδες. Ο Δρακουμέλ τότε ανακαλύπτοντας το κόλπο ξέρασε φωτιά στο Δαυίδ στέλνοντάς σε κώμα, και ύστερα κωμάτισε κι ο ίδιος. Απογοητευμένος που για δεύτερη φορά αποτελείωσε τον εχθρό του χωρίς να δει το θέαμα, αν κι η αποστολή εξετελέσθη πήγε πίσω στο γραφείο του. Λέγεται ότι από κει έμαθε τον τρόπο να περνάει τοίχους[2]!

ΝοστράδαμοςEdit

Αυτή η μάχη δεν ήταν τόσο δύσκολη όσο οι προηγούμενες. Ο Νοστράδαμος ήξερε εξ'αρχής το αποτέλεσμα και προκείμενου να μην παλέψουν, είπε το τέλος στο Δαυίδ. Ο τελευταίος εξαγριωμένος από το μεγαλύτερο σπόιλερ όλων των εποχών, τον έστειλε στο πυρ το εξώτερον νικώντας τον πανηγυρικά με ένα νοκ - άουτ που θα ζήλευε και ο Μούσης. Τελικά του έγινε μάθημα τα επαγγελματικά δεν ταιριάζουν με τη διασκέδαση και αν και το είδε, δεν ευχαριστήθηκε το θέαμα.

Furka

Η τελευταία οικία της Φούρκας. Ήταν ιδρύτρια του ομώνυμου σημερινού χωριού. Αξιοσημείωτη είναι η κοντινή απόσταση του Άγιου Όρους

ΦούρκαEdit

Ο Δαυίδ πήγε στο γραφείο του, γεμάτος ένα απίστευτο προαίσθημα ότι σήμερα ήταν η τυχερή του μέρα, αλλά μπα. Μόλις έμαθε την απίστευτη, τρομερή, παντοδύναμη, νεότατη και πάνω από όλα περιπετειώδης αποστολή του για τη Φούρκα...χέστηκε. Οι φήμες διίστανται αν χέστηκε από το φόβο του ή από αδιαφορία, εξάλλου το ίδιο κάνει. Ντροπιασμένος για την αντίδρασή του πήγε στην τουαλέτα και μπιπ την τύχη του. Τότε η Φούρκα προσπαθούσε τηλεπαθητικά να συνδεθεί με το Δαυίδ, την ώρα που...έχεε. Λόγω τηλεπαθητικού βραχυκυκλώματος έπιασαν κωλικούς τη Φούρκα και από το πολύ χ... πέθανε[3]! Μόλις μαθεύτηκε το γεγονός, ο Κοπερφίλδιο βραβεύτηκε για την πιο γρήγορη και αηδιαστική εξόντωση αντιπάλου και ο Dr Hez έσκισε τα πτυχία του. Από αυτήν την εμπειρία, όμως έμαθε και εμβάθυνε στην τηλεπάθεια. Βέβαια, έχει μάθει να ανεβάζει το επίπεδο του στην τηλεπάθεια, για να είναι λιγότερο αηδιαστικός.

Μάτζικα Ντα ΣπελEdit

Η Μάτζικα ήταν ο πιο οργανωμένος αντίπαλος. Ανώτερη σε όλες τις δυνάμεις, ήταν σχεδόν βέβαιο για την έκβαση της μάχης. Ο Δαυίδ είπε "Μία άξια μάχη να δώσω...κι ας πεθάνω!!!". Καθώς ταξίδευε για την Ιταλία του μύρισε το τζατζίκι του Μπαϊρακτάρη και έκανε το ανεπανόρθωτο λάθος να κάτσει να φάει. Στη μάχη ο Δαυίδ έβηξε στη Μάτζικα από τις αναθυμιάσεις του Βεζούβιου και την έριξε με την πρώτη ματιά. Μετά από 4 ώρες %$@%&&*%#@# που ξεστόμισε ο Δαυίδ επέστρεψε στη βάση του.

David Coperfield in a spoon field

Μάγισσες της ΣμύρνηςEdit

Η μοναδική ήττα του. Καθώς πήγαινε στη Σμύρνη (μέσω Μόσχας για να αποφύγει τον Μπαϊρακτάρη) οι μάγισσες τον μάγεψαν από μακριά. Έτσι, ο μάγος μας έπεσε από τα δίχτυα τους...κατευθείαν στο κρεβάτι[4]. Μετά από ένα όργιο που διήρκησε μέχρι τη Μικρασιατική καταστροφή του 1922, ο Δαυίδ μπόρεσε να το σκάσει στη βάση του. Αυτά τα μάγια όμως δε λύθηκαν ποτέ το οποίο φαίνεται από τον αισθησιασμό των τελευταίων επιδείξεων του.

ΒόλντεμορτEdit

Προσεχώς στη Βικιπαίδεια το 2012. Κι αν πεθάνετε θα δείτε τη μάχη αφ' υψηλού.

ΣημειώσειςEdit

 1. τότε ήταν θεούσος
 2. απλώς άνοιγε τις πόρτες
 3. Ο γέρος θα πάει από πέσιμο ή από χέσιμο.
 4. τί σόι μάγια νομίζετε πως έκαναν; ξόρκια και εξαφανίσεις; τους άντρες που τις άρεσαν μάγευαν!