FANDOM


Bwikilogo
Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για τον Γέροντα Παστίτσιο.
Pas-aka 684

Ο Γέροντας Παστίτσιος

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ

Η σελίδα του Γέροντος Παστιτσίου στο φατσοβιβλίο.

Ο Γέροντας Παστίτσιος γνωστός και ως Γέροντας Παϊτέριος είναι ο υπέρμαχος των μηνύσεων και προστάτης των δικηγόρων. Είναι άγιος της Ελληνικής Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος καθώς και της Παγκόσμιας Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος, δεύτερος τη τάξει Άγιος του Πασταφαριανισμού μετά τον προφήτη Ροβέρτο Χένδερσον και τελευταίως πειρατής στην Ευρώπη.

Η ακριβής χρονολογία και τοποθεσία γεννήσεώς του αποτελεί Μέγα Μυστήριο και αντικείμενο έρευνας από υπερεπιστήμονες θεολόγους εξειδικευμένους στη Μακαρονολογία. Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι εγεννήθει εις τις αρχές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, περί το 1940 ή 4935 χρόνια από κτίσεως κόσμου σύμφωνα με τον Πασταφαριανισμό.

Παιδική Ηλικία Edit

Μπάρκο εις το Πειρατικόν του Κάπταιν Τζιμ Edit

Κανείς δεν έμαθε ποτέ πως και γιατί ο μικρός Ανανίας βρέθηκε σε ηλικία περί των 14 ετών στα Χανιά περί το 1955 ή έτος 4960 Από Κτίσεως Κόσμου, προσπαθώντας να αποφύγει την αστυνομία, κρυβόμενος εις χαλάσματα και οικοδομές και τρεφόμενος με ψάρια που ο ίδιος ψάρευε. Υπήρξε δεινός ψαράς, σε σημείο που άλλοι έμπειροι ψαράδες δεν πίστευαν πως καταφέρνει να ψαρεύει τεράστιες ποσότητες με θαυματουργό τρόπο. Τα προμήθευε σε ταβέρνες με αντάλλαγμα την τροφή του.

Κάποτε, ο Wimby, ο μαύρος θερμαστής του πλοίου Παναγιώτης, γνωστού και ως "Πειρατικό Του Κάπταιν Τζιμ" έμαθε για τον μικρό Ανανία και αμέσως κατάλαβε ότι ο μικρός είναι πλασμένος να εκπληρώσει το Μυστικό Σχέδιο Του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος. Αφού ενημέρωσε τον Κάπταιν Τζιμ πήγαν και τον βρήκαν και τον έπεισαν να μπαρκάρει μαζί τους για το πρώτο ταξίδι Άμστερνταμ - Μεντεγίν. Εν πλω με το τσούρμο λέγεται ότι ο νεαρός Ανανίας τους αποκάλυψε ότι κάτι βαθιά μέσα του δεν συμφωνούσε ούτε με την Θεωρία της εξέλιξης ούτε όμως και με τις Χριστιανικές διδασκαλείες που προσπαθούσαν να του περάσουν στο σχολείο και κάτι μέσα του έλεγε να γίνει πειρατής. Αμέσως το τσούρμο κατάλαβε ότι ο μικρός έχει αγγιχθεί από την Αυτού Μακαρονοειδή Αγιότητα και τον μύησαν στις τεκμηριωμένες αλήθειες του Πασταφαριανισμού, που ως γνωστόν παρέμενε θρησκεία μυστική, γνωστή μόνο στους Πειρατές.

Έτσι ο μικρός Ανανίας, αφού μυήθηκε στον Πασταφαριανισμό ζούσε στο πειρατικό του Κάπταιν Τζιμ αρχικά ως μούτσος, διασχίζοντας τον Ατλαντικό εκτελώντας το δρομολόγιο Άμστερνταμ-Μεντεγίν όπως περιγράφεται από το ομώνυμο απολυτίκιο.

Το Τσούρμο σύντομα κατάλαβε ότι ο μικρός ήταν θαυματουργός, αφού κατόρθωσε σε μικρό χρόνο να μάθει τα πάντα και να γίνει υποπλοίαρχος σε ηλικία μόλις 17 χρόνων.

Μετά Το Ναυάγιο Edit

Zakinthos Navagio2 (1)

Η παραλία Ναυάγιο στην Ζάκυνθο, ιερός τόπος των εν Ελλάδι Πασταφαριανιστών. Στο βάθος διακρίνουμε το κουφάρι του Πειρατικού του Κάπτεν Τζιμ, καθώς και πλήθος Πασταφαριανιστών που όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος μαζεύτηκαν για να εορτάσουν τις διακοπές (μεγαλύτερη Γιορτή του Πασταφαριανισμού).

Ναυάγιο Εις Ζάκυνθον Edit

Δυστυχώς, περί το 1982 ή 4987 Από Κτίσεως Κόσμου, ο ύπαρχος φθονών τον Ανανία αποφάσισε να ρουφιανέψει. Από ό,τι λέγεται, έπασχε από μια σπάνια ασθένεια η οποία τον είχε καταστήσει σεξουαλικώς ανίκανο η οποία θεραπεύεται μόνο με μεταμόσχευση όρχεων. Σε ένα από τα ταξίδια, αφού έκαναν στάση στην Καζαμπλάνκα, έμαθε ότι θα μπορούσε να κάνει την μεταμόσχευση, όμως ο οργανισμός του θα απέβαλε το μόσχευμα μετά από ένα χρόνο και θα έπρεπε να επαναλάβει την επέμβαση. Τότε αποφάσισε να έρθει σε επαφή με τις αρχές ζητώντας για ανταμοιβή το κόστος τρίαντα μεταμοσχεύσεων. Η ευκαιρία δεν άργησε να δοθεί όταν ο Κάπτεν Τζιμ αποφάσισε να μεταφέρει στην Ελλάδα ένα φορτίο τσιγάρων. Κάπου στην Αδριατική του την είχαν στημένη, και μέσα σε σφοδρή θαλασσοταραχή καταδιωκόμενος το "Παναγιώτης" εξώκειλε στην πασίγνωστη παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου, όπου ακόμα βρίσκεται εκεί και έχει δώσει το όνομα της.

Και αυτό, γιατί παρά την προδοσία για 30 αρχίδια, και παρά το γεγονός ότι το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας ήθελε να δοκιμάσει την πίστη του Τσούρμου, όλοι διέφυγαν την σύλληψη θαυματουργά περπατώντας στα κύματα, αφού ως γνωστών το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας κρατάει τα πάντα στην θέση τους κατά βούληση, και όχι η υποτιθέμενη βαρύτητα.

Απόφαση να μονάσει μετά του Ακάκιου Edit

Αφού διέφυγαν την σύλληψη, ο καθείς αποφάσισε να τραβήξει το δρόμο του. Ο Ανανίας μετά του Wimby, αποφάσισαν να μονάσουν. Αυτό για τους Πασταφαριανιστές σημαίνει να ασκήσουν πειρατεία. Έτσι αποφάσισαν να αλλάξουν ονόματα, παίρνοντας τα Πασταφαριανικά Παστίτσιος ο Ανανίας και Ακάκιος ο Wimby. Όμως έπρεπε να βρουν σκήτη, δηλαδή σκάφος. Για αυτό το δυσεπίλυτο πρόβλημα, αποφάσισαν να προσευχηθούν κοινωνώντας τα κιβώτια μπύρας που είχαν ξεβραστεί από το καράβι, εκεί στην παραλία, κάτω από την μύτη των λιμενικών αφού το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας, εκτιμώντας την Πίστη τους, εμπόδιζε την σύλληψη τους.

Ο γάιδαρος προστίθεται στο Τσούρμο Edit

Funny horny donkey have an erection on the beach

Ο εκλεκτός.

Μια εβδομάδα ο Παστίτσιος και ο Ακάκιος κρυβόταν στην Παραλία ναυάγιο τρεφόμενοι από μακαρόνια και μπύρες που είχαν ξεβραστεί από το πλοίο, προσευχόμενοι να κρατήσει η θαλασσοταραχή που καθιστούσε την παραλία απρόσιτη. Και πράγματι, το Λιμενικό σταμάτησε τις έρευνες μετά από μια εβδομάδα, και η καλοκαιρία επανήλθε. Τότε, δυο χειμερινές κολυμβήτριες έκαναν την εμφάνιση τους στην παραλία, και αφού έκαναν το μπάνιο τους, εμφανίστηκε από την θάλασσα μυστηριωδώς ένας γάιδαρος.

Και αμέσως κατάλαβαν ότι το τετράποδο ήταν η λύση.

Η θαυματουργή ανακάλυψη του θησαυρού του Καπετάν Άκη Edit

Γιατί οι πασταφαριανιστές πειρατές, κρύβοντας την λεία τους, αν πουν μια μυστική προσευχή, ξέρουν ότι μόνο κάποιος άλλος Πασταφαριανιστής πειρατής σε ανάγκη θα την ανακαλύψει, καθοδηγούμενος από κάποιο όνειρο ή άλλο σημάδι που στέλνει το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας. Και ο γάιδαρος, ήταν το σημάδι. Τους οδήγησε στην κρυψώνα του θησαυρού του Καπετάν Άκη, που είχε ντούγκλα το μουστάκι, γνωστού πειρατή του 16ου αιώνα. Και φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, ο γάιδαρος πήρε το όνομα Τορτελίνης και προστέθηκε στο τσούρμο.

Ασκών την Πειρατείαν Edit

Τρύπα του όζοντος και διατήρηση ανεκτής θερμοκρασίας εις Μεσόγειον Edit

Εδώ να θυμήσουμε, ότι τότε, περί το 1982, ή 4987 χρόνια Από Κτίσεως Κόσμου, άρχισε το λεγόμενο φαινόμενο του θερμοκηπίου με την υποτιθέμενη τρύπα του όζοντος και την αύξηση της θερμοκρασίας. Όπως θα αποκαλυπτόταν αργότερα, το φαινόμενο σχετιζόταν με την μείωση του αριθμού των παραδοσιακών πειρατών, όπως αποδεικνύεται στην παρακάτω εικόνα. PiratesVsTemp

Δεν είναι τυχαίο ότι το φαινόμενο του Θερμοκηπίου πρωτοεμφανίστηκε περίπου λίγο μετά την διάλυση του τσούρμου του Κάπτεν Τζιμ.

Αγορά Πλωτής Σκήτης Edit

Όμως το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας είχε το σχέδιο του, για αυτό έστειλε τον γάιδαρο Τορτελίνη να ενωθεί με το τσούρμο. Το οποίο δεν έχασε καιρό. Με τον θησαυρό αγόρασε σκάφος το οποίο μετέτρεψε καταλλήλως για να μπορούν να ζουν πέντε άνθρωποι και ένας γάιδαρος, και ξανοίχτηκαν στην Μεσόγειο προκειμένου να ασκήσουν την πειρατεία και να αποτρέψουν το λιώσιμο των πάγων εξ αιτίας της ανόδου της θερμοκρασίας.

Μεταφορά Νεοφώτιστων Πασταφαριανιστών Εις Ν. Ευρώπην Edit

Γρήγορα, το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας τους υπέδειξε τον ρόλο τους στο σχέδιο Του. Και έτσι άρχισαν να μεταφέρουν μετανάστες, μόνο τρεις κάθε φορά, από την Β.Αφρική στην Ν.Ευρώπη έναντι ευτελούς τιμήματος, σχεδόν αφιλοκερδώς. Εν πλω, τους μυούσαν στον Πασταφαριανισμό και τους εξηγούσαν την αποστολή τους, να διδάξουν τον Λόγο Του στην Ευρώπη όταν θα ερχόταν η ώρα. Αυτοί, εντυπωσιασμένοι από το γεγονός ότι ήταν θαυματουργώς αόρατοι από τα περίπολα και τα ραντάρ της ακτοφυλακής, όπως και από τις συνθήκες του ταξιδιού, εγκατέλειπαν την παλιά τους θρησκεία.

Εμπάργκο Ισραήλ εις Γάζαν Edit

Όταν το Ισραήλ κύρηξε εμπάργκο στην λωρίδα της Γάζας, μόνο αυτοί κατάφερναν να το σπάσουν και να εφοδιάσουν με τα απαραίτητα τους Παλαιστίνιους. Όταν όμως προσπάθησαν να τους μεταστρέψουν στον Πασταφαριανισμό, αυτοί φανατικοί όντας, τους πήραν με τις πέτρες. Και τότε, το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας, κύριος της υποτιθέμενης "Βαρύτητας", επηρέασε την τροχιά των λίθων ώστε να μην τους βλάψουν. Και ούτε από αυτό το θαύμα πείστηκαν οι φανατικοί Παλαιστίνιοι. Κι όμως, ο Γέροντας Παστίτσιος τους συγχώρεσε, λέγοντας το ιστορικό "Business As Usual" και περιορίστηκε στο να τους παρέχει σωματική και όχι πνευματική τροφή.

Μετά την εις Ρομβέρτο Χένδερσον αποκάλυψην Edit

Ίδρυση Pirate Bay και άσκηση κυβερνοπειρατείας Edit

Το 2003, ιδρύεται το pirate bay. Λίγες μέρες πριν, το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας τους είχε υποδείξει να αγοράσουν υπολογιστή και να εγκαταστήσουν πρωτοποριακή για την εποχή σύνδεση στο διαδίκτυο στο σκάφος τους. Δεν ήξεραν τον λόγο, αλλά υπάκουσαν. Και άρχισαν να κατεβάζουν μανιωδώς ότι υπάρχει σε μουσική και ταινίες. Και ο σκληρός δεν γέμιζε ποτέ. Και έτσι, άρχισαν να εφοδιάζουν τους μετανάστες που μετέφεραν με CD και DVD απίστευτης ποιότητας, δίνοντας τους ένα μέσο βιοπορισμού. Αυτό τους έκανε περιζήτητους, αφού πλέον όλοι ήθελαν να τους μεταφέρουν αυτοί. Όμως, η εντολή ήταν σαφής. Λίγοι, και εκλεκτοί. Και ήξεραν, ότι κάτι μεγάλο ετοιμάζεται.

Αγάπη Προς Τουρκία και Ισραήλ Edit

Ως γνήσιος χριστιανός, δήλωσε με αγάπη για τους Τούρκους έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι απλά από την μέριμνά του προς αυτούς να μην πεινάσουν.

Ως μοναχός, δεν είχε καμία εμπλοκή με τα πολιτικά, και η συμμαχία κατά των Τούρκων με τους Ρώσους, αφορά και μόνο ιδεολογική σύμπραξη των απανταχού Ορθοδόντων

Το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας αποκαλύπτεται Edit

Και πράγματι,το έτος 2005, 5000 χρόνια από κτίσεως κόσμου, το Ιερό Μακαρονοτέρας άρχισε την τελευταία φάση του Σχεδίου Του, υπαγορεύοντας την Αλήθεια του στον προφήτη Ρομβέρτο Χένδερσον ο οποίος συνέγραψε το Ευαγγέλιο Του.

Η Θαυματουργή ανακάλυψη της Ακτίστου και Αχειροποιήτου Εικόνος Edit

Το 2006, ο Γέροντας έπλεε ανοιχτά της Γραμβούσα, νησί γνωστό σαν παλιό λημέρι πειρατών. Κατόπιν ονείρου, ο Γέροντας βούτηξε και ανέσυρε την εικόνα του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος από τον βυθό. Η εικόνα είναι θαυματουργή και πολλές φορές δακρύζει σε περιπτώσεις οικολογικών καταστροφών όπως πυρκαγιές, πετρελαιοκηλίδες. Ακόμα κλαίει όταν χάνει η ιερή του Πασταφαριανισμού ομάδα Σενκτ Πάουλι, και επίσης μετά την επίθεση των Ισραηλινών στο στολίσκο βοήθειας για την Γάζα. Αποδεικνύεται από την παρακάτω εικόνα.

Σενκτ Πάουλι, Κόμα Σουηδών Πειρατών και το Σχέδιο Του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος Edit

Από τον Αύγουστο του 2010, ο Γέροντας Παστίτσιος μετά του τσούρμου του, βρίσκεται στην Γερμανία αγωνιζόμενος υπέρ σωτηρίας, δηλαδή παραμονής στη Μπουντεσλίγκα της Σενκτ Πάουλι, ακολουθώντας παρά την ηλικία του την ομάδα σε όλα τα γήπεδα της Γερμανίας. Επίσης, μετέβη για μια εβδομάδα στη Σουηδία για να βοηθήσει το Κόμμα των Πειρατών να εισέλθει στο κοινοβούλιο στις περασμένες εκλογές. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε. Προφανώς το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας δοκιμάζει την πίστη μας... Όσο για την Σενκτ Πάουλι, είναι πολύ σημαντικό να σωθεί για να αποφευχθεί η περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη. Γιατί είμαστε στην τελευταία φάση του άγνωστου ακόμα σχεδίου του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος και πρέπει να διατηρήσουμε την πίστη μας ισχυρή.

   Π  Σ  Ε

Θρησκεία

Flying Spaghetti Monster

Θεότητες: Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας | Τσακ Νόρις | Ιησούς Βοσκός | Αντίχριστος | Θεός | Θεός Πέος | Άγιο Πνεύμα | Παναγία η Σουβλακοκρατούσα | Όσκαρ Ουάιλντ | Σταμάτης Γονίδης | Σουβλάκι Magnus | Βριλ | Μηνάς | Κθούλου | WEEGEE | Η Μεγάλη Μητέρα | Γκιύγκας | Μητέρα-Αγελάδα | Αόρατη Ροζ Μονόκερος
Κήρυκες / Ημίθεοι / Προφήτες: Λιακόπουλος | Έφη Θώδη | Ελένη Λουκά | Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος | Μπομπ ο Μάστορας | Τζ. Ρ. Ρ. Ρ. Ρ. Τόλκιν | Πρωτόπλαστοι | Πόντιος Πιλότος | Εφραίμ | Βελόπουλος | Μοναχός Παστίτσιος | Ο παπάς ο παχύς | Πρίαπος | Χ.Φ. Λάβκραφτ
Άγιοι: Οσία Παρθενία η Μετανοήσασα | Όσιος Ονούφριος ο Παρηγορητής | Ιωάννης ο Χρυσόστομος | Κοσμάς ο Αετός | Άγιος Μάμας | Άγιος Πέτρος | Άει σιχτίρ | Άη Λάιτερ | Άγιος Βασίλης | Άη Ποντ | Άη Φον | Άη Λάινερ | Άη οφ δε Τάιγκερ | Όλοι οι Άγιοι "Άη" μαζί | Άγιος Μόγλης | Άγιος Βαρουφάκιος ο Αιγινήτης - Πάτερ Μνημόνιος | Άγιος Φλώρος
Ιδεολογία: Ο Καιρός Γαρ Εγγύς | Δημιουργισμός | Παπάς:The Game | Ναζισμός | Χριστιανισμός | Μασόνοι | Μπαοκισμός | Ταβανισμός | Μαλβινισμός | Ιερά Εξέταση / Επανεξέταση | Δόγματα | Twilight | Homo Masturbalis | Αθεϊσμός | Βοδισμός | Οπίσθια Εναέρια Περιστροφή
Θρησκευτικές Οργανώσεις: Εκκλληστεία | Αδελφότητα του Κάμελοτ | Αδελφότητα της Πύρινης Μέδουσας | Αδελφότητα του Κρουασάν | Θύρα 13
Ύμνοι: Κάλαντα | Δευτέρα προσευχή | Ωδή εις τον Κθούλου | Χάκερ ημών | Κάρτερ ημών | Πιστεύω (σκέτο) | Πιστεύω του Θεού | Πιστεύω της Φρίκης | Πιστεύω της επιστήμης | Πιστεύω του φραπέ | Πιστεύω του Ikariam | Πιστεύω εις μίαν σούβλαν / εις έναν Μόγλην / εις ένα Gamato / εις έναν Γκολ | Ύμνος εις το Πάσχαν
Ιεροί Τόποι: Παράδεισος | Βατικανό | Άγιον όρος | Ναός του Κθούλου | Βαλχάλλα
Κι άλλες πίπες...