Βιοχημεία

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Η Βιοχημεία είναι μοχθηρό θηρίο που στεγάζεται στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

[επεξεργασία] Βιογραφικό

Η επικρατούσα άποψη είναι ότι η Βιοχημεία γεννήθηκε με παρθενογένεση. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι η αιτία της γέννησης της ήταν το λεσβιακό μεταξύ της μιλφάρας Χημείας και της νεαράς Βιολογίας στις 19/4/1903.

Η Βιοχημεία έχει κληρονομήσει της ευθύνες της γιαγιάς της, της Αλχημείας. Έτσι, όχι μόνο μελετά κάθε λογής πρωτεΐνες, λιπίδια, αμινοξέα, ξίγγια, αλάτια, κρεμμυδάκια και ζαρζαβατικά, αλλά παράλληλα ψάχνει να βρει το μυστικό της Αθανασίας μελετώντας τον Καρκίνο, τον Αιγόκερω και το Λέοντα, καθώς και τις τελομεράσες σε ανθρώπινα κύτταρα. Επειδή όμως είναι σχιζοφρενής η βιοχημεία απέχει πολύ από το να βρει το μυστικό της Αθανασίας.

Στην προσπάθειά της να ανακαλύψει το μυστικό της Αθανασίας η Βιοχημεία προσέγγισε το Πλάσμα Μ. Έκτοτε πήρε τον κακό το δρόμο και έγινε χρήστης ουσιών.

Αφού πέρασε μια μακρά περίοδο απεξάρτησης με μεγάλη επιτυχία ειδικοί διαπίστωσαν ότι η Βιοχημεία συνέχιζε να έχει παραισθήσεις (αίσθηση υπεροχής έναντι της φυσιολογίας), παρανοϊκές οφθαλμαπάτες (αίσθηση παρακολούθησης από 1000 φοιτητές), αποδιοργάνωση του λόγου της και του τρόπου σκέψης της και κοινωνική δυσπροσαρμοστία (ανικανότητα λήψης απόφασης ως προς τον τρόπο εξέτασής της). Επειδή οι καταστάσεις αυτές ήταν χρόνιες, χορηγήθηκε θεραπεία αντιψυχωτικών και κλοζαπίνης. Επειδή ωστόσο η Βιοχημεία δεν δέχεται ότι είναι σχιζοφρενής αμελεί να πάρει τα φάρμακά της με αποτέλεσμα η συμπεριφορά της να μην βελτιώνεται.

Bwikilogo
Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Βιοχημεία.

Η Βιοχημεία έχει περιοριστεί σε ζουρλομανδύες στα κτίρια της Ιατρικής Σχολής Αθηνών για να μην θέσει σε κίνδυνο αθώους ανθρώπους. Πλέον κάθε φοιτητής Ιατρικής πρέπει να την νικήσει, και να πάρει το έμβλημά της για συμμετέχει στο πρωτάθλημα Πόκεμον, αν θέλει να γνωρίσει από κοντά μια πανέμορφη νοσοκόμα Joy και να κάνει παιδιά μαζί της.

Άλλες γλώσσες