ΑNT1

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
Αυτό το άρθρο είναι άλλα αντί άλλων.
Αν η λογική σας είναι σε κανονικό επίπεδο, σβήστε τον υπολογιστή σας και πηγαίνετε να ποτίσετε τα πεζοδρόμια με λάδι μηχανής.
Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να απεικονίσει την τρέλα που προκαλεί η συνεχής παρακολούθηση του τηλεοπτικού καναλιού. Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν παρενέργειες. Το βλήμα στο λαιμό σας!


Ο ΑΝΤ1, γνωστός και ως Αντέννα, γνωστός και ως μου 'πεσε η χτένα, είναι μία Μεγάλη Οικογένεια που είναι και τηλεοπτικός κάναλος (εναλλακτικά: κανάλι - προφερεται kuh-NAH-lee) που
Ant1europe-promo

στιγμιότυπο απο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ANT1

φημίζεται για τα καλλιστεία του, καθώς και για τις επανειλημμένες επαναλήψεις τηλεοπτικών σειρών και σαπουνόπερων, που επαναλαμβάνονται επανειλημμένα και κατ' επανάληψιν (βλ. Κωνσταντίνου και Ελένης).

Ιδιοκτήτης του Αντέννα είναι ο λαϊκός βάρδος Μίνος Ματσός και Πουρός, που έκλεψε το μυστικό της αιωνίας νεότητος από την Άννα Βίσση (!) και έγινε ο νεαρός, όμορφος ποπ σταρ Νίνο, αυτός που λέει το τοπ χιτ "Επηρεάστηκα" τόσο καλά και ερμηνευτικά που τύφλα να 'χει ο Κότσιρας. Και ο Μαριος Φραγκούλης.

Ο Αντέννα, εκτός από το προνόμιο του να είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ κάναλος, χρησιμοποιεί αβίαστα εξωγήινους, που μεταμφιέζονται σε αναγνώστες για να παρουσιάζουν δημοσιογραφικά/ειδησεογραφικά αρχεία και δελτία.

Επιπροσθέτως (προέρχεται από το λατινοαμερικανικής καταγωγής αρχαιοΕλληνικό εύρημα επί + προσθέτως), ο Αντέννα εκπέμπει, όπως και κάθε τηλεοπτικός κάναλος ιδιωτικής φύσεως, θετικοαρνητικά κύματα ραδιενεργικής ακτινοβολίας Άλφα, Βήτα, Γάμμα και Ωμέγα, ώστε να επιτύχει την επιτυχή επιτυχημένη αποβλάκωση των εκάστοτε θεατών σε ολλόκλληρρο ττοονν κκκκκκκκκκόσσσσσσσσσσσμοοοοοοοοοοο!!!!!!!!

...και συγκεκριμένα στην χώρα της αποικίας των Ελ, Ελλάδα.

Αν επιτύχετε και επιτυγχανθείτε θύμα της ραδιενεργούς ακτινοβολίας του Αντέννα, πάρτε ένα παλούκι και χώστε το στο αυτί του, εκεί που ξέρει.

Για περισσότερες πληγοφωρίες και ανάγκες, μην χέσιτεϊτ (εκ του hesitate, λαϊκιστί "διστάσετε") να κάντε μια τζούρα και να κάνετε αναζήτηση στον Γούγλη για Αντέννες, κουραφέξαλα και πράσιν' άλογα. Σλάλομ!

Η Μεγάλη Οικογένεια του Αντέννα διοργανώνει κάθε χρόνο στο ΟΑΚΑ το IAAF-Athens-Super-Blooper-Grand-Prix-Τσικλιτύρεια-ΟΠΑΠ-2007+x (όπου x ένα από τα άπειρα δεκαδικά ψηφία του πι, αλλά δεν ξέρουμε ποιο ακριβώς), στα οποία οι αθληταί μασάνε έναν σκληρό συνδυασμό από τσίκλες + τυρί τύπου μυζήθρα από τη Άνω Μουσουνίτσα, με ποικίλα αποτελέσματα. Τα τελευταία χρόνια Τσικλιτυρονίκισσα αναδεικνύεται η αγρότισσα Τατιάνα Στεφανίδου η οποία, αναδεικνυομένη Τσικλιτυρονίκισσα, αναφωνεί "Τσικλιτυρο-νίκησα!". Μεγάλη συγκίνηση, φίλες και φίλοι.


Πρόγραμμα

  • 06:00 Οικογενειακές Ιστορίες (σε επανάληψη φυσικά)
  • 07:00 Tribute (εκπομπή με ιστορικά αφιερώματα)
  • 08:00 Η κουζίνα της μαμαάς (εκπομπή μαγειρικής με τον Copro Lagno
  • 09:00 Εκπομπές Τηλεπωλήσεων
  • 12:00 Καλοκαιίνό Κοκτέιλ
  • 14:00 Πάλι εκπομπές τηλεπωλήσεων
  • 20:00 Δελτίο ειδήσεων για τους πρόσφυγες
  • 20:30 Κωνσταντίνου και Ελένης (σε επανάληψη)
  • 21:15 Δελτίο ειδήσεων στα τουρκικά
  • 22:30 Ατελείωτος τηλεκύβος
Το άρθρο τελειώνει εδώ. Αν δεν λάσκαρε ακόμη η βίδα σας, πάρτε τουλάχιστον μια ασπιρίνη. Θα μας θυμηθείτε!