Αγριόμηλο

Από τη Φρικηπαίδεια, την ελεύθερη παρωδία

Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση
2826641957 5c220428e2

Αγριόμηλο επιτίθεται!

Αποτελεί φρούτο συγγενικό με το μήλο, με μια βασική διαφορά: δεν το τρως, σε τρώει! Το αγοράζεις από την λαική, νομίζοντας πως είναι ένα απλό κατακόκκινο, λαχταριστό μήλο, μα όταν φτάνεις στο σπίτι σου, και κάθεσαι λίγο να ξαποστάσεις, αυτό βρίσκει ευκαιρία και πετάγεται από την σακούλα, και αρχίζει να χοροπηδά πάνω κάτω δείχνοντας τα κοφτερά δόντια του στα υποψήφια θύματα του!

[επεξεργασία] Ιστορία

Τα αγριόμηλα προήλθαν μετά την ένωση ορκ, με απλό μήλο. Τώρα το πώς ενώθηκε ένα άγριο πλάσμα με ένα φρούτο, δε θέλετε να το μάθετε... Πιο συγκεκριμένα, ο Γουορλντοφγουωρκράφτιος ο Κοινός ενώθηκε με κόκκινο μήλο, ώστε να προκύψει το είδος Agriomilus kokkinensis, ενώ ο Ντότιος ο Λαχανής ενώθηκε με πράσινο μήλο και προέκυψε το είδος Agriomilus prasinensis.

[επεξεργασία] Κίνδυνοι

Angry apple by evernes

Agriomilus Prasinensis

  • Να σου φάει το δάκτυλο του χεριού
  • Να σου φάει το χέρι
  • Να σε φάει ολόκληρο


[επεξεργασία] Πρωτοφανής χρησιμότητα

Σε ώρα τρομερής λιγούρας, καταβροχθίζει όλα τα ζαρζαβατικά και τα μαγειρεμένα λαδερά φαγητά που τυχαίνουν να βρίσκονται στο σπίτι σας. Όμως πιθανότατα να έχει ήδη φάει εσάς ολόκληρους πριν καταλήξει, με μισή καρδιά, στα φασολάκια.





Apfel1
Φρούτα και λαχανικά
4531367129

ΑγριόμηλοΜήλοΜανταρίνοςΜπανάνεςΣαγκουίνοςΒελανίδιαΑγγουράκιαΛεμόνιαΦασολάκιαΠατάταΜαϊντανόςΜπάμιαΝτομάταΕλιάΣτρουμφόμουραΣταφύλιΤσακώνικη μελιτζάναΧόρταΛαχανάκια Βρυξελλών